Gå til sidens indhold

Boformen Snåstrup Vestergaard

Snåstrup Vestergaard er et bo- og aktivitetstilbud der henvender sig til voksne med udviklingshæmning med komplekse problemstillinger.

Målgruppe

Målgruppen for Boformen Snåstrup Vestergaard er voksne med udviklingshæmning og eventuelt tillægsdiagnoser som ADHD, udviklingsforstyrrelser og psykiatriske sindslidelser. Snåstrup Vestergaard henvender sig desuden til voksne med udviklingshæmning med dom til ophold i en boform.

 

Profil

Botilbuddet Snåstrup Vestergaard er beliggende på en nedlagt landejendom i Harlev. Der er tilknyttet 16 lejligheder til tilbuddet. I de tilhørende staldbygninger er der indrettet kantine og aktivitetstilbud i dagtimerne. Derudover er der flotte grønne arealer, drivhus og nogle få husdyr, som beboerne er med til at passe. Der er personaledækning på botilbuddet hele døgnet.

 
Der arbejdes ud fra en anerkendende og værdsættende pædagogik, hvor der er fokus på den enkelte borgers ressourcer og færdigheder. Det vægtes højt, at beboerne får ejerskab over eget liv, og de støttes derfor i at tage ansvar for egen udvikling og fremtid.
Beboerne modtager individuelle løsninger, hvor der tages hensyn til deres særlige behov, ressourcer og eventuelle dom efter straffelovens bestemmelser.

 

Der arbejdes meget struktureret. Der anvendes piktogrammer ved behov og dagsskema for den enkelte. Der indgås skriftlige aftaler med de beboer, der har behov for og er interesseret i, at vi er behjælpelige med at administrere deres økonomi, indgående post med videre.

 
Antal boliger

Boformen består af 16 boliger.

 

Personalesammensætning

Personalet består af pædagogisk uddannet personale. Boformen har desuden tilknyttet nattevagt.

 

 

 
 

Opdateret: 02.10.2014

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code