Gå til sidens indhold

Bofællesskabet Harlev

Bofællesskab for voksne med udviklingshæmning og med varieret behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning og med varieret behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

 

Profil

Bofællesskabet arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: troværdighed, respekt og engagement. Bofællesskabet ønsker at styrke beboernes kompetencer. Den pædagogiske indsats skal give beboeren mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt med et stabilt socialt netværk. Bofællesskabet laver delhandleplaner med beskrivelse af, hvordan den pædagogiske indsats kan kompensere for funktionsnedsættelser og støtte/vejlede den enkelte beboer i sin udvikling. I den enkelte beboers delhandleplan (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats. I bofællesskabet opfordres beboerne til at spise sund/energirigtig mad.

 

Antal boliger

Bofællesskabet er på to etager med adgang til elevator. I stueetagen er der 7 lejligheder samt fællesfaciliteter. På 1. sal er der 13 lejligheder samt personalefaciliteter.

 

Personalesammensætning

Pædagoger samt køkkenleder, der er ansvarlig for beboernes mad, herunder de nødvendige diæter. Bofællesskabet har tilknyttet en husassistent til rengøring af fællesrum. Bofællesskabet har tilknyttet nattevagt.

Kontakt

Harlev, Bofællesskabet

Socialforvaltningen

Rødlundvænget 2

8462 Harlev

Telefon: 87 13 83 34

 
 
 

Opdateret: 18.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code