Gå til sidens indhold

Bofællesskabet i Hasselager

Bofællesskab for voksne med udviklingshæmning

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning og med behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

 

Profil

Bofællesskabet Hasselager arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: troværdighed, respekt og engagement. Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret og lægger vægt på at styrke beboernes sociale kompetencer. Bofællesskabet arbejder ud fra principperne om selvstændiggørelse og mindst mulig indgriben i beboerens liv samt at finde den bedste balance imellem omsorg og selvstændighed. Beboerne modtager støtte tilpasset den enkelte beboers ønsker og behov. I de enkelte beboeres delhandleplan (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats.

 

Antal boliger

Rækkehuse i et plan, med 4 lejligheder på 74 m2 og 18 lejligheder på 64m2 inklusiv fællesarealer. Lejlighederne har køkken og stue i ét, bad, entré samt et værelse. Fælleshuset består af et køkken, to stuer, vaskeri, værelse og servicelokaler til personalet.

 

Personalesammensætning

Personalet består af pædagogisk uddannet personale. Personaledækning er på hverdage fra kl. 8.30 til kl. 21.30. I weekender fra kl. 9.00 til kl.16.30. Ved særlige arrangementer eller akut behov tilpasses arbejdstiden. Tilbuddet har ikke tilknyttet nattevagt.

 
 

Opdateret: 18.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code