Gå til sidens indhold

Bofællesskabet i Kolt

Bofælleskab for voksne med udviklingshæmning

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning og med behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

 

Profil

Bofællesskabet Hasselager arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: troværdighed, respekt og engagement. Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret og lægger vægt på at styrke beboernes sociale kompetencer. Bofællesskabet tilstræber at fremme beboernes selvrespekt og øge deres selvstændighed. Bofællesskabet arbejder yderligere med styrke beboernes indbyrdes relationer og sociale netværk. Beboerne modtager støtte tilpasset den enkelte beboers ønsker og behov. I de enkelte beboeres handleplaner (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats. Bofællesskabet arbejder ud fra principperne om mindst mulig indgriben i beboerens liv samt at finde en god balance imellem pædagogisk støtte og selvstændighed.

 

Antal boliger

Bofællesskabet består af seks huse med to lejligheder i hvert hus. Lejlighederne er på 57m2, og består af stue og køkken i ét, værelse, toilet og en gang. Herudover er der et fælleshus på 100m2 med blandt andet fællesstue og køkken.

 

Personalesammensætning

Personalet er pædagogisk uddannet. Personaledækningen på hverdage er fra kl. 8.30 til kl. 21.30. Lørdag fra kl. 9.00 til kl. 16.30. Søndag fra kl. 14.00 til kl. 21.30. Ved særlige arrangementer eller akut behov tilpasses arbejdstiden efter det aktuelle behov. Det skal nævnes at der ikke er tilknyttet nattevagt.

 
 

Opdateret: 18.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code