Gå til sidens indhold

Bofællesskabet Majvænget

2 bofællesskaber for voksne med udviklingshæmning. Det ene er særligt for målgruppen af voksne med udviklingshæmning og psykiatriske lidelser.

Målgruppe

Majvænget er opdelt på to adresser. På Nygårdsvej 91-93 er målgruppen voksne med udviklingshæmning. På Nygårdsvej 43 er målgruppen voksne med udviklingshæmning og psykiatriske lidelser.

 

Profil

Majvænget lægger vægt på, at beboerne får mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt. Med udgangspunkt i beboernes individuelle behov og ressourcer tilrettelægges en hverdag præget af tryghed, nærhed, udfordringer og oplevelser. Det sociale liv mellem beboerne søges tilgodeset ved hjælp af forskelligartede aktiviteter. Alle beboere benytter skole eller aktivitetstilbud i dagtimerne. Majvænget arbejder på at have et udbygget og tæt samarbejde med forældre/pårørende.

 

I de enkelte beboeres delhandleplan (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats.

 

Antal boliger

På Nygårdsvej 91-93 er der 15 lejligheder samt 2 selvstændigt boende beboere, som får pædagogisk støtte i eget hjem. På Nygårdsvej 43 er der 6 lejligheder.

 

Personalesammensætning

Personale består af pædagoger, en køkkenassistent samt teknisk og administrativt personale. Hertil kommer, at Majvænget har tilknyttet vågen nattevagt.

Kontakt

Majvænget, Bofællesskabet

Socialforvaltningen

Majvænget 43 og 91-93

8270 Højbjerg

Telefon: 51 83 73 14

 
 
 

Opdateret: 18.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code