Gå til sidens indhold

Bofællesskabet Myrholmsvej

Bofællesskabet for voksne med udviklingshæmning og en livstruende eller invaliderende overvægt, samt personer med Prader Willi Syndrom.

Målgruppe

Bofællesskabets målgruppe er voksne med udviklingshæmning og en livstruende eller invaliderende overvægt, samt personer med Prader Willi Syndrom.

 

Profil

Myrholmsvej arbejder ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier: troværdighed, respekt og engagement. Den pædagogiske indsats er helhedsorienteret, og lægger vægt på at styrke beboernes kompetencer, så beboerne kan leve et liv uden en invaliderende overvægt. Indsatsen skal ligeledes medvirke til at få reduceret de enkelte beboeres problemer med overvægt.

 

Beboerne tilbydes individuel støtte og vejledning. Hver beboer har tilknyttet en kontaktpædagog. Beboer og kontaktpædagog har løbende samtaler, hvor der planlægges og gives støtte, vejledning og undervisning. Botilbuddet lægger vægt på, at beboerne er en del af lokalsamfundet, og at beboerne trygt kan begå sig uden for hjemmet. Botilbuddet udarbejder, i samarbejde med de enkelte beboere, individuelle delhandleplaner (i henhold til § 141 i Serviceloven). I handleplanen fastsættes mål for den pædagogiske indsats.

 

Antal boliger

Bofællesskabet består af 10 toværelses rækkelejligheder, samt et fælleshus. Lejlighederne er på 54 m2 og består af stue med køkken, soveværelse og badeværelse. Servicelokalerne ligger i en anden bygning.
 

Personalesammensætning

Personalet består af pædagogisk uddannet personale samt en køkkenmedarbejder. Der er ikke tilknyttet nattevagt.

 
 

Opdateret: 18.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code