Gå til sidens indhold

Sådan søger du

For at ansøge om en STU skal du udfylde og indsende vores ansøgningsskema. Der er ansøgningsfrist hver 31. august og 31. januar.

Har du afsluttet 9. klasse og er du interesseret i en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, kan du henvende dig til din vejleder hos Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Du kan også hente ansøgningsskemaet her på siden, udfylde det og sende det til STU.

Hos din UU-vejleder kan du få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet. Du finder ansøgningsskema og adressen på STU i højre side under henholdsvis Kontakt og STU-ansøgningsskema.

Sammen med Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) laver du og dine forældre efterfølgende et forslag til et uddannelsesforløb. Forslaget skal godkendes af Aarhus Kommune, som også vurderer, om du er i målgruppen.

 

Ansøgning og opstart

Opstart på STU-uddannelsen sker som nævnt efter aftale med UU Aarhus. Der er ansøgningsfrist til STU 31. august og 31. januar hvert år med forventet opstart senest 6 måneder efter din ansøgning er godkendt.

 

Befordring: 

I visitationen til STU vil der også blive taget stilling til befordring. Hvis du har særlige befordringsbehov, kan du efter en konkret vurdering få dækket hele eller dele af udgiften i forbindelse med befordring til og fra uddannelsesstedet.

Den endelige afgørelse om befordring træffes af STU-visitationsudvalget.

Hjælpemidler / specialpædagogisk støtte:

Hjælpemidler som er nødvendige for at gennemføre uddannelsen kan bevilliges efter STU lovgivningen, eksempelvis IT rygsæk mv.


Kontakt

Ungdommens uddannelsesvejledning (STU)

Beskæftigelsesafdelingen

Værkmestergade 13 A - 1. sal

8000 Aarhus C

Telefon: 89 40 59 75

Digital Post:  Skriv til os (Via NemID)

 
 
 

Opdateret: 04.1.2018

Afdeling:

Send kommentar:  

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code