Gå til sidens indhold

Aktiviteter

Aarhus Kommune tilbyder en bred vifte af aktiviteter på lokalcentrene - fx diverse motionshold, sang og musik, datastue, træværksted, foredrag, studiekredse, underholdning, bankospil, udflugter og fester.

Hvert lokalcenter har sine aktivitetstilbud, der afspejler de lokale interessegrupper og kulturen på det pågældende sted. Der er åbenhed over for nye ideer til aktiviteter og til oprettelsen af nye selvstyrende grupper. Mange af holdaktiviteterne er brugerstyrede og er åbne for alle. Brugerrådet på det enkelte lokalcenter kan kontaktes for oplysninger om de aktuelle tilbud.
Du er også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe i caféen, hvor du kan møde andre pensionister i dit lokalområde og høre mere om, hvad der rører sig på dit lokalcenter. Mange lokalcentre har en folder, som giver en nærmere beskrivelse af de enkelte aktivitetstilbud.

 

Specielt for yngre beboere i plejeboliger har Sundhed og Omsorg ansat to aktivitetskoordinatorer, som laver aktiviteter med udgangspunkt i denne gruppes særlige ønsker og behov.

 

Du kan læse mere om aktiviteterne på dit lokalcenter på lokalcentrenes hjemmesider.

Ikon - Erhverv

Områder

 
 

Opdateret: 08.4.2014

Afdeling: Sundhed og Omsorg

Send kommentar: Sundheds og Omsorg

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code