Gå til sidens indhold

Tag beboerne med på ferie!

I 2018 kan plejehjem i Aarhus igen invitere beboerne med på ferie på Saxild Strand. Med en meget lav pris og mulighed for at søge fripladser, kan beboerne få tre dage spækket med stjernestunder.

Saltvand i luften og hvidvin i glasset. Sol på terrassen og gåture til stranden, udflugter, hygge, musik og sang. Ferie handler ikke bare om at holde fri: Ferie er afbræk fra hverdagens rutiner og en mulighed for hygge og fællesskab i nye former. Under overskriften ’Alle har ret til ferie’ giver Sundhed og Omsorg i 2018 igen et tilbud til alle plejehjem: Invitér op til 15 beboere med til Saxild Strand på en tre-dages ferie med underholdning og lækker mad i skønne rammer.

 
”Flere plejehjem gør det allerede – arrangerer ferieture for beboerne – så når vi lancerer det nye tilbud, er det for at give endnu flere beboere mulighed for en god oplevelse, også de dårligst stillede i plejeboligerne. Det vil vi, fordi vi tror på, at en ferie kan bidrage til fællesskaber, trivsel og livskvalitet for beboerne,” siger rådmand Jette Skive, der glæder sig over tilbuddet, der i sin tid blev realiseret ved hjælp af midler fra den såkaldte ældremilliard.

 

 

Ansøgning

Det er dit plejehjem, der skal ansøge for dig. Kontakt dit lokalområde, hvis du vil høre, om de benytter sig af tilbuddet.

 

Siden vil løbende blive opdateret med materiale, blandt andet en skabelon til information til beboerne om opholdet - hvert ophold kan i vid udstrækning tilpasses det enkelte plejehjemsbeboere, så I vil kunne lave jeres helt eget program og dele ud til beboerne.

 

Spørgsmål?

 

Kontakt:

Organisationskonsulent i Sundhedsstaben Henriette Andersen: henan@aarhus.dk

Klyngekonsulent for Mere Liv i Plejeboligerne Morten Lind Pedersen: molp@aarhus.dk

 
 

Opdateret: 15.3.2018

Afdeling: Sundhed og Omsorg

Send kommentar: Sundheds og Omsorg

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code