Gå til sidens indhold

Klippekort på plejehjem

Klippekortsordningen – på plejehjem

 

Tilbud om 30 minutters ekstra hjælp hver anden uge til dig der bor på plejehjem.

Fra den 1. maj 2016 bliver alle beboere på plejehjem tilbudt et klippekort, hvor ét klip giver adgang til 30 min. ekstra hjælp hver anden uge. Det er dig selv, gerne i samråd med din familie og netværk, der bestemmer, hvad du vil bruge den ekstra hjælp til. Det kalder vi Klippekortsordningen på plejehjem.

 

Hvad er et klippekort ?

At få et ”klippekort” betyder, at du får en ekstra ½ times hjælp hver anden uge. Du kan enten bruge muligheden til at få lidt ekstra hjælp løbende, eller du kan spare klip sammen, hvis du gerne vil noget, der tager lidt længere tid.

Du aftaler løbende med personalet, hvordan du ønsker at bruge dine klip. Jeres aftaler skriver I ned på et fysisk klippekort, som du får udleveret. Ud over et klippekort, får du udleveret en pjece, hvor du også finder lidt inspiration til, hvad den ekstra hjælp kunne være.

 

Hvem får et klippekort?

Eneste kriterium er, at du skal bo på plejehjem i Aarhus Kommune. Klippekort og pjece bliver delt ud i slutningen af april og starten af maj. Du får direkte besked.

dig. Du får udleveret en pjece og et papirklippekort, og der vil være mulighed for at få en god snak om ordningen, og de muligheder du har.

Du kan løbende, og i samarbejde med de faste hjælpere, bruge papirklippekortet til at holde rede på, hvordan I har planlagt brugen af dine klip, hvor mange klip du har brugt, og til hvad. Så pas på dit klippekort.

 
 

Opdateret: 20.4.2016

Afdeling: Sundhed og Omsorg

Send kommentar: Sundheds og Omsorg

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code