Gå til sidens indhold

Århus Krisecenter

Århus Krisecenter er et tilbud om ophold til voldsramte kvinder og deres børn. Centrets kerneydelse er fysisk beskyttelse af kvinder og børn.

Århus Krisecenter er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune.

 

Målgruppe for Århus Krisecenter

Voldsramte kvinder og deres børn. Volden kan være fysisk, psykisk, seksuel eller trusler om vold. Volden er som udgangspunkt familierelateret.

 

Tilbuddets indhold

Krisecentret tilbyder samtaler i forhold til den aktuelle voldsproblematik og støtte til behovsafklaring. Der tilbydes individuelle samtaler ca. en gang ugentligt, støtte i form af en bisidder ved møder på Krisecentret samt hjælp til at kontakte relevante offentlige myndigheder.

 

Som indskrevet på Århus Krisecenter kan du være anonym, kun undtaget af politi, foged og offentlige myndigheder. Derudover er dørene låst for at skabe sikre adgangsforhold.

 

Du får løbende rådgivning, vejledning, omsorg og psykisk støtte og er samtidig i tæt kontakt med et tværfagligt team.

Du har mulighed for at modtage aflastning til dine børn i mindre omfang, ligesom der er mulighed for at tale med en børnepædagog om dine børns trivsel.

 

Et ophold kan vare op til tre måneder afhængigt af din situation. Det er medarbejderne, der løbende vurderer, om du har behov for at have ophold på Krisecenteret.

 

Efter fraflytning har tidligere beboere mulighed for at modtage opfølgningssamtaler i begrænset omfang. Herudover tilbydes også telefonsamtaler med personalet.

 

Henvendelse

Alle kan henvende sig til Krisecentret døgnet rundt. Du vil altid blive modtaget af fagligt kvalificeret personale. Ved henvendelse afholder vi en samtale, hvor Krisecentret vurderer, om du tilhører målgruppen. Krisecenteret har landsdækkende optag.

 

Læs mere på Århus Krisecenters hjemmeside (åbner nyt vindue)

 

Kontakt

Århus Krisecenter

Socialforvaltningen

Søndervangen 92

8260 Viby J

Telefon: 86 15 35 22

 
 
 

Opdateret: 23.6.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code