Gå til sidens indhold

Hvordan ser pladssituation ud i mit område?

I Aarhus Kommune har vi pasningsgaranti. Alle børnefamilier kan derfor være sikre på, at få passet deres barn fra den 1. eller 16. i den måned, hvor barnet fylder 26 uger og indtil 1. august det år, hvor barnet begynder i 4. klasse.

I Pladsanvisning og Elevadministration arbejder vi hårdt på at skabe løsninger, så dit barn får en plads, der i videst mulige omfang passer til jeres situation. Men presset på ventelisterne og den lokale pladssituation kan desværre betyde, at I ikke altid får tilbudt plads i jeres umiddelbare nærområde.

 

I første omgang og indtil en mere permanent løsning kommer på plads kan vi være nødt til at tilbyde en plads, der ligger udenfor jeres garantidistrikt og dermed mere perifert i forhold til jeres bopæl. Dette kan være en løsning for de yngste børn indtil barnets alder betyder, at det rykker op på ventelisten til en plads i lokalområdet, efter gældende anvisningsregler. 

 

Vi gør opmærksom på Frit valg-ordningen, hvor familien i en kortere eller længere periode har mulighed for at søge om økonomisk tilskud til en privat arrangeret pasning af deres barn. Læs mere om Frit valg-ordningen her

 

Bemærk: Orienteringerne er alene vejledende. Pladssituationen kan variere indenfor de enkelte lokalområder.

 

 
 

Opdateret: 08.11.2017

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Pladsanvisningen

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code