Gå til sidens indhold

Familieværkstedet

Familieværkstedet er en dagbehandlingsinstitution for børnefamilier, der har behov for rådgivning, vejledning eller et terapeutisk forløb i større eller mindre grad.

Målgruppen for Familieværkstedet

Målgruppen for Familieværkstedet er familier med børn, hvor barnet kan have problemer i skole og/eller daginstitution. Det er også ofte, at forældrene er usikre på, hvordan de skal opdrage barnet. Det er ikke unormalt, at familiens medlemmer indbyrdes har det svært, og at der ofte er opslidende skænderier mellem forældre og børn. Det kan få familielivet til at virke meningsløst, lige som en fortid med traumer fra krig, tortur og menneskelige tab kan gøre familielivet svært.

 

Familier med forældre i aktivt misbrug, børn, der har været udsat for seksuelt overgreb, og familier, hvor et eller flere medlemmer er alvorligt psykisk udviklingshæmmet eller har alvorlige psykopatologiske symptomer, kan ikke komme i betragtning til tilbuddet.

 

Henvendelse

Henvisning til Familieværkstedet sker gennem din familierådgiver ved Familiecentret eller Handicapcentret for Børn. Du kan godt kontakte centrene, selvom du ikke har en familierådgiver.

Kontakt

Familieværkstedet

Socialforvaltningen

Vejlby Centervej 52

8240 Risskov

 
 
 

Opdateret: 07.2.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code