Gå til sidens indhold

Gravide og spædbørn

Sundhedsplejens tilbud til gravide og spædbørn i Aarhus Kommune

Graviditetsbesøg

Hvis der er særlige forhold eller problemer i forbindelse med din graviditet, kontakter sundhedsplejen jer før fødslen, og tilbyder evt. et hjemmebesøg.

 

Hjemmebesøg

Som spædbørnsfamilie i Aarhus Kommune får I tilbud om besøg i hjemmet af en sundhedsplejerske. Ved besøget undersøger sundhedsplejersken barnet og vejleder efter behov. Hvor mange besøg I får, afgøres af jeres behov.

 

Åbent Hus

Sundhedsplejen har Åbent Hus mange forskellige steder i byen. Her kan du få råd og vejledning om dit 0-1-årige barn og møde andre forældre fra lokalområdet.

 

Telefonrådgivning

Alle børnefamilier kan få råd og vejledning af en sundhedsplejerske i Sundhedsplejens Telefonvagt. Se linket her på siden.

 

Mødregruppe

Som mor til et spædbarn i Aarhus Kommune får du tilbud om at deltage i en mødregruppe sammensat af kvinder fra dit lokalområde.

 

Fædrelegestue

Som far til et spædbarn i Aarhus Kommune får du tilbud om at benytte "Fars Legestue". Her kan du sammen med dit barn møde andre fædre på orlov og få en snak med en sundhedsplejerske.

 

Projekt: Familieiværksætterne

Familieiværksætterne er et projekt, hvor alle førstegangsfødende forældre tilbydes et fødsels- og familieforberedende kursus over 12 mødegange. Det er frivilligt at deltage. Se mere på linket her på siden.

Kontakt

Sundhedsplejen i Aarhus

Hovednummer, hverdage kl. 8-13: 

tlf: 89 40 53 45 (sekretær)

 

Telefonvagt, alle dage kl. 9-12:

tlf: 70 20 80 08

Mere om telefonvagten

 

Find din sundhedsplejerske

 

 
 

Opdateret: 11.8.2015

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Sundhedsplejen

Telefon: 89 40 53 45

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code