Gå til sidens indhold
Køb/salg af ejendom

Køb-salg af bolig

Er grunden forurenet?

Når du handler fast ejendom, kan du få oplyst om der er forurening på ejendommen. Disse oplysninger kan nu hentes via en ejendomsdatarapport på hjemmesiden boligejer.dk:

 

 Link til ejendomsdatarapport

 

Ejendomsdatarapport

I ejendomsdatarapporten hentes oplysninger, om hvorvidt en ejendom er kortlagt på vidensniveau 1 eller 2, samt om ejendommen er beliggende i et områdeklassificeret område. Som noget nyt, kan der hentes oplysninger om verserende påbudssager, dvs. de påbud om undersøgelse eller oprydning af en olieforurening som kommunen har meddelt. Disse oplysninger hentes fra Danmarks Miljøportal

 

Tjek ejendom

På nogle ejendomme har kommunen yderligere oplysninger end dem som fremgår af ejendomsdatarapporten, eksempelvis hvis der er konstateret let forurenet jord eller lignende på ejendommen. Disse oplysninger kortlægges ikke. Du har mulighed for at hente disse oplysninger via "Tjek ejendom" i systemet FlytJord.dk. FlytJord.dk anvendes i forbindelse med flytning af overskudsjord.

 

Link til Tjek ejendom. http://flytjord.dk/

 

Følg ovenstående link og tryk på 'Tjek ejendom'. Indtast den adresse du ønsker at hente forureningsoplysninger på. Det er muligt at udskrive forureningsstatus ved at trykke på "Udskriv forureningsstatus"  nederst på siden.

 

Aarhus Kommune har oplysninger om hvorvidt en ejendom er kortlagt, beliggende i et områdeklassificeret område og om kommunen har kendskab til let forurenet jord eller affald på ejendommen.

 
 

Opdateret: 24.5.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Center for Miljø og Energi

Telefon: 89 40 22 13

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code