Gå til sidens indhold
24.10.2017

Kronprinsesse Mary protektor for Europæisk Frivillighovedstad 2018

Aarhus er i 2018 Europæisk Frivillighovedstad, og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary bliver protektor og deltager 21. januar i åbningen af hovedstadsåret.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary bliver protektor for Europæisk Frivillighovedstad i Aarhus næste år.

 

”Hovedstadstitlen markerer, at Aarhus har gjort sig særligt bemærket i forhold til frivillighed, og at få Kronprinsesse Mary som protektor er en stor ære. Vi vil i 2018 fejre og udvikle frivilligheden, for det bør være nemt, sjovt og tilgængeligt at være frivillig,” siger borgmester Jacob Bundsgaard, der også er formand for Udvalget for Frivillighed og Samskabelse i Aarhus Kommune.

 

Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg, siger:

 

”Det er en stor ære, at Kronprinsesse Mary vil være protektor for Europæisk Frivillighovedstad 2018. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi forventet, da vi for godt et år siden fik ideen til at søge om at blive frivillighovedstad. Aarhus kan noget særligt med frivillighed, og alene på sundheds- og ældreområdet er mange mennesker involveret i at skabe aktiviteter. Kronprinsesse Marys deltagelse får stor betydning for opmærksomheden omkring Aarhus som frivillighovedstad,” siger Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

 

Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig også over, at H.K.H. Kronprinsesse Mary deltager i åbningen af Europæisk Frivillighovedstad 2018 21. januar:

 

”Med kronprinsessens deltagelse bliver åbningen festlig og vil skabe en helt særlig opmærksomhed omkring det frivillige arbejde. Som vi kan se med kulturhovedstadsåret, skaber en titel muligheden for at give et område særlig opmærksomhed og udvikle det – det er hele idéen med Europæisk Frivillighovedstad”, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 24.10.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code