Gå til sidens indhold
22.09.2017

Nu begynder arbejdet på at sikre Aarhus et nyt stadion

Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.

Nu skal det undersøges om Aarhus skal have et nye fodboldstadion. Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.
 
”Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan undersøge muligheden for et nyt fodboldstadion. Det er på tide,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, efter forligspartierne er blevet enige om at bruge 2 mio. kr. på at undersøge, hvorvidt det er muligt for Aarhus at få et nyt fodboldstadion.
 
Analysen skal skabe et overblik over, hvor meget et nyt stadion vil koste at bygge og drive. Samtidig skal undersøgelsen kortlægge, hvordan det kan finansieres.
 
”Jeg havde gerne set at jeg også havde fået opbakning til at undersøge muligheden for at kombinere et nyt fodboldstadion med en multiarena. Så ambitiøse var de andre forligspartier desværre ikke. Aarhus har også brug for en stor indendørs facilitet, der kan rumme store koncerter og sportsbegivenheder, ud over messer og store konferencer.  Men nu er det vigtigt at vi kommer i gang så vi kan få sat gang i arbejdet med at sikre Aarhus et tidssvarende fodboldstadion, ” siger Rabih Azad-Ahmad-
 
Undersøgelse skal gennemføres med ekstern konsulenthjælp. Væddeløbsbanen og Cykelbanen bliver også inddraget i analysen, for at se om det er muligt at lave en samlet plan for hele området.
 
”Nu er vi et skridt nærmere et nyt fodboldstadion. Lige nu må vi fokusere på det store stykke arbejde, der ligger foran os på vejen mod et nyt stadion.  Men det vil helt klart være en drøm, der går i opfyldelse for Aarhus,” siger Rabih Azad-Ahmad

Link til denne side

Nyheder

 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 • 08.02.2018

  Fald i andelen af privatskoleelever i Aarhus

  For første gang i nyere tid oplever skolerne i Aarhus Kommune et lille fald i andelen af elever, der går i privatskole. Dermed flader kurven over sivningen af elever fra folkeskole til privatskoler ud for første gang siden 1982.
 
 

Opdateret: 22.9.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code