Gå til sidens indhold
22.09.2017

Nu begynder arbejdet på at sikre Aarhus et nyt stadion

Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.

Nu skal det undersøges om Aarhus skal have et nye fodboldstadion. Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.
 
”Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan undersøge muligheden for et nyt fodboldstadion. Det er på tide,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, efter forligspartierne er blevet enige om at bruge 2 mio. kr. på at undersøge, hvorvidt det er muligt for Aarhus at få et nyt fodboldstadion.
 
Analysen skal skabe et overblik over, hvor meget et nyt stadion vil koste at bygge og drive. Samtidig skal undersøgelsen kortlægge, hvordan det kan finansieres.
 
”Jeg havde gerne set at jeg også havde fået opbakning til at undersøge muligheden for at kombinere et nyt fodboldstadion med en multiarena. Så ambitiøse var de andre forligspartier desværre ikke. Aarhus har også brug for en stor indendørs facilitet, der kan rumme store koncerter og sportsbegivenheder, ud over messer og store konferencer.  Men nu er det vigtigt at vi kommer i gang så vi kan få sat gang i arbejdet med at sikre Aarhus et tidssvarende fodboldstadion, ” siger Rabih Azad-Ahmad-
 
Undersøgelse skal gennemføres med ekstern konsulenthjælp. Væddeløbsbanen og Cykelbanen bliver også inddraget i analysen, for at se om det er muligt at lave en samlet plan for hele området.
 
”Nu er vi et skridt nærmere et nyt fodboldstadion. Lige nu må vi fokusere på det store stykke arbejde, der ligger foran os på vejen mod et nyt stadion.  Men det vil helt klart være en drøm, der går i opfyldelse for Aarhus,” siger Rabih Azad-Ahmad

Link til denne side

Nyheder

 • 17.10.2017

  Nørreportkrydset lukker i 28 timer

  Et af Aarhus’ trafikale knudepunkter bliver lukket i 28 timer i weekenden, når der skal lægges nyt asfalt i Nørreportkrydset.
 • 16.10.2017

  Livsglæden får vinger på Plejehjemmet Skæring

  Et brevdueslag med brevdueunger indsamlet fra hele landet skal bringe mere liv til Plejehjemmet Skæring til stor glæde for beboerne – ikke mindst den gamle brevdueentusiast Jens Laursen, der bor på plejehjemmet.
 • 13.10.2017

  Erhvervslejemål bliver til ungdomsboliger i Aarhus N

  115 bæredygtige ungdomsboliger opført af Boligkontoret Århus er på vej på Katrinebjerg. Yderligere 131 almene familie- og ungdomsboliger venter forude.
 • 12.10.2017

  Gratis parkering i Navitas i uge 42

  Mange vil tilsyneladende hellere køre rundt i Latinerkvarteret den halve formiddag for at finde en parkeringsplads i gadeplan i stedet for at benytte en af de 450 offentlige parkeringspladser i Navitas. En kampagne med gratis parkering skal få aarhusianernes øjne op for det lettilgængelige parkeringsanlæg lige midt i Aarhus.
 • 12.10.2017

  Sæt dig på kunsten i Generationernes Hus

  Et meget stort kunstværk udformet i træ bliver en del af inventaret i Generationernes Hus på Aarhus Ø. Billedkunstner Jesper Rasmussen skal skabe værket, som vil kunne bruges og ses af alle i huset.
 • 12.10.2017

  Forsvarsgeneral hædres med plads

  John Stampe, som har rekorden for flest spillede kampe for AGF, får pladsen for enden af Stadion Allé opkaldt efter sig.
 • 12.10.2017

  Styrket indsats for sikre skoleveje

  17,5 millioner kroner skal de kommende tre år bruges til at optimere sikkerheden på aarhusianske skoleveje. Målet er bl.a. at motivere endnu flere børn til at cykle eller gå i skole.
 • 11.10.2017

  Manglende søvn gør elever rastløse og ødelægger evnen til at koncentrere sig

  Elever og medarbejdere på Frederiksbjerg Skole i denne uge med et helt nyt materiale, der skal gøre børnene, de unge og deres forældre mere bevidste om værdien af søvn.
 
 

Opdateret: 22.9.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter