Gå til sidens indhold
22.09.2017

Nu begynder arbejdet på at sikre Aarhus et nyt stadion

Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.

Nu skal det undersøges om Aarhus skal have et nye fodboldstadion. Partierne bag budgetforliget har afsat 2 mio. kr. til en analyse af muligheden for et nyt stadion.
 
”Jeg er utrolig glad for, at vi nu kan undersøge muligheden for et nyt fodboldstadion. Det er på tide,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, efter forligspartierne er blevet enige om at bruge 2 mio. kr. på at undersøge, hvorvidt det er muligt for Aarhus at få et nyt fodboldstadion.
 
Analysen skal skabe et overblik over, hvor meget et nyt stadion vil koste at bygge og drive. Samtidig skal undersøgelsen kortlægge, hvordan det kan finansieres.
 
”Jeg havde gerne set at jeg også havde fået opbakning til at undersøge muligheden for at kombinere et nyt fodboldstadion med en multiarena. Så ambitiøse var de andre forligspartier desværre ikke. Aarhus har også brug for en stor indendørs facilitet, der kan rumme store koncerter og sportsbegivenheder, ud over messer og store konferencer.  Men nu er det vigtigt at vi kommer i gang så vi kan få sat gang i arbejdet med at sikre Aarhus et tidssvarende fodboldstadion, ” siger Rabih Azad-Ahmad-
 
Undersøgelse skal gennemføres med ekstern konsulenthjælp. Væddeløbsbanen og Cykelbanen bliver også inddraget i analysen, for at se om det er muligt at lave en samlet plan for hele området.
 
”Nu er vi et skridt nærmere et nyt fodboldstadion. Lige nu må vi fokusere på det store stykke arbejde, der ligger foran os på vejen mod et nyt stadion.  Men det vil helt klart være en drøm, der går i opfyldelse for Aarhus,” siger Rabih Azad-Ahmad

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 22.9.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter