Gå til sidens indhold
17.05.2018

Rammerne for Classic Race Aarhus er lagt fast

Teknik og Miljø har nu færdigbehandlet vilkårene for Classic Race Aarhus. Vilkårene sendes til arrangøren og beboerne i området.

Teknik og Miljø har gennemgået de fem høringssvar, Magistraten har modtaget i forbindelse med genbehandlingen af vilkårene for Classic Race Aarhus. Høringssvarene betyder, at der er sket nogle præciseringer i afgørelsens baggrundsvurderinger, men der er ikke sket egentlige ændringer i driftsvilkårene for løbet.

 

Afdelingschef i Teknik og Miljø, Anders Maltha Rasmussen, understreger i den forbindelse, at selvom Classic Race Aarhus (CRAA) er ansvarlig for, at kontrolmålingerne gennemføres under løbet, så er det ikke CRRA selv, der kommer til at foretage dem.

 

”For at leve op til kvalitetskravene er det nødvendigt at bruge specialister, der er certificerede til at lave lydmålinger. Hermed kan der ikke stilles spørgsmål til resultaterne. Teknik og Miljø foretager i øvrigt også selv stikprøvemålinger,” siger han.

 

Teknik og Miljø sørger derudover for, at beboerne i området får oplyst et telefonnummer, som de kan bruge døgnet rundt, hvis der opstår problemer før, under eller efter løbet.

 

”Vi har stor forståelse for beboernes ønske om mulighed for kontakt, og derfor får de mulighed for at kunne kontakte medarbejdere fra Teknik og Miljø under hele arrangementet,” siger Anders Maltha Rasmussen.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 17.5.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code