Gå til sidens indhold

Planlægning

Planlægning sikrer grundlag for de nødvendige pladser til byens børn i dagtilbud, skoler og fritidstilbud, så udviklingen i kapacitet passer til den efterspørgsel, som borgere og politikere forventer.

Planlægning arbejder med befolkningsprognoser, småbørnsprognoser, skoleprognoser m.v. og har til opgave at sikre en god sammenhæng mellem prognoser og projekter.

Planlægning varetager data og styringssystemer, der danner grundlag for opgaveløsningen.

 

Planlægning rådgiver, orienterer og sagsbehandler i planlægningsmæssige forhold og medvirker til en generel og konkret forbedring af udnyttelsen af de samlede fysiske rammer på Børn og Unge-området, herunder også RULL.
 

Planlægning sikrer udvikling af Børn og Unges fysiske rammer til understøttelse af leg og læring samt sunde og udviklende arbejdspladser. Afdelingen fungerer som bygherre og konsulent på anlægsprojekter og nybyggeri af skoler, dagtilbud og fritidstilbud i kommunen.

 

Derudover forestår Planlægning prioritering og planlægning af indvendige bygningsarbejder. Det sker i samarbejde med Ejendomme i Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø, som tilsvarende forestår den udvendige vedligeholdelse og samarbejdet med Planlægning herom.

 

Planlægning samarbejder på tværs af hele Børn og Unge samt i samspil på tværs af hele kommunen og i relation til eksterne samarbejdspartnere. Vi leverer politisk betjening og rådgivning og medvirker til de bedst mulige administrative løsninger til Byrådet og til Børn og Unges dagtilbud, skoler og fritidstilbud.

 

Vi udfører alle opgaver i tæt dialog og samarbejde med beslutningstagere, ledere fra skoler, dagtilbud og fritidstilbud samt relevante medarbejdere fra bl.a. Økonomi, Ejendomssektionen og Videnscenter for Pædagogisk Udvikling. 

 
 

Opdateret: 03.10.2016

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Planlægning

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code