Gå til sidens indhold

Leder- og medarbejderroller

Udviklingen og byrådets vision ”Fortællingen om Aarhus” kræver noget nyt af os. På denne side beskrives hvilke overordnede rammer for forventninger der er til leder- og medarbejderrollen i Aarhus Kommune.

Med afsæt i ”Fortællingen om Aarhus” har Fælles MED Udvalget i Aarhus Kommune beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller i Aarhus Kommune - samt hvilke værdier, der skal til, når vi i samarbejde med borgerne, virksomhederne og andre samarbejdspartnere skal løse den fælles kerneopgave.

 

Beskrivelserne af leder- og medarbejderroller og den fælles kerneopgave er et fælles grundlag for ledere og medarbejdere. De kan bruges som en hjælp til at afklare forventninger til, hvordan vi i fællesskab som ledere og medarbejdere kan lykkes – i et samspil, hvor vi har hver vores rolle, men er en del af en større sammenhæng.

 

Fælles MED Udvalget håber, at I som ledere og medarbejdere i Aarhus Kommune vil tage godt imod beskrivelserne, bruge dem og gøre dem til jeres!

 

I skal gøre beskrivelserne til jeres, så de giver mening og værdi i jeres hverdag og praksis. For eksempel i mødet med kolleger, ledere og borgere, i medarbejder- og lederudvikling eller som led i MUS, LUS og trivselsmålinger. Fælles MED Udvalgets medlemmer fortæller gerne om leder- og medarbejderrollerne i Aarhus Kommune og hører meget gerne om jeres arbejde med dem.


Læs mere om leder- og medarbejderroller samt kommunikation om kerneopgaven 

Fælles Kommunikation om kerneopgaven i Aarhus Kommune

 

Leder- og medarbejderroller – og sammenhængskraften

 

Afdelingernes individuelle kommunikation om kerneopgaven

 

Se en powerpointpræsentation om Leder- og medarbejderrollen

 

Se en videohilsen fra Fælles MED-udvalget om nye leder- og medarbejderroller og om nye måder at tænke den fremtidige opgaveløsning
 
 

Opdateret: 13.10.2016

Afdeling:

Send kommentar: Aarhus Kommune

Telefon: 89 40 20 00 ● CVR-nummer: 55133018

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code