Gå til sidens indhold

Omdømme

Ansatte i Aarhus Kommune er glade for deres arbejdsplads.

Som en af landets første kommuner har Aarhus Kommune lavet en omfattende undersøgelse af sit omdømme som arbejdsplads. Undersøgelsen tegner et positivt billede af Aarhus Kommune som en god arbejdsplads med dygtige medarbejdere, der synes, de gør en positiv forskel for borgerne.

 

Bag undersøgelsen står det internationale konsulentfirma Reputation Institute, der har stillet spørgsmål til både nuværende og potentielle medarbejdere.

 

Høj tilfredshed 

”Undersøgelsen viser, at medarbejdernes generelle tilfredshed med Aarhus Kommune som arbejdsplads er høj. En score på det niveau, Aarhus Kommune har opnået, er udtryk for et godt og solidt omdømme blandt kommunens medarbejdere,” konstaterede Kristian Andersen, Engagement Manager i Reputation Institute.

 

På en skala fra 0 til 100 scorer Aarhus Kommune 67,8 point i omdømmeundersøgelsen, når kommunens nuværende ansatte bliver spurgt om deres vurdering på en lang række forhold.

 

Godt samarbejdsklima

Aarhus Kommune står samtidig også godt sat op imod sammenlignelige kommuner som Randers og København. Analysen gjorde det klart, at eksisterende medarbejdere på en række punkter vurderer arbejdspladsen bedre end de potentielle medarbejdere.

 

Analysen viser, at medarbejderne i Aarhus Kommune har stor indflydelse på deres arbejdsopgaver, at de har et rigtig godt samarbejds- og socialt klima, at de har nogle dygtige kollegaer og kan stå inde for de ydelser, der bliver leveret. Medarbejderne fremhæver også deres udfordrende arbejdsopgaver og den positiv forskel, som de skaber for borgerne.

 

Læs den fulde analyse her. (åbner i nyt vindue)

 
 

Opdateret: 10.12.2015

Afdeling:

Send kommentar: Aarhus Kommune

Telefon: 89 40 20 00 ● CVR-nummer: 55133018

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code