Gå til sidens indhold
Personalegoder i Aarhus Kommune

Personalegoder

Aarhus Kommune tilbyder adskillige personalegoder, der er fælles for alle kommunens fastansatte medarbejdere.

Aarhus Kommune tilbyder personalegoder til medarbejderne. Tiltaget understøtter visionen om Aarhus Kommune som en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder dygtige medarbejdere. Nedenfor kan du læse mere om Aarhus Kommunes fælles personalegoder.

 

 

Bruttolønsordning:

En bruttolønsordning er en ordning, hvor du som lønmodtager accepterer en nedgang i bruttolønen (løn før skattetræk) for i stedet at modtage et personalegode - På den måde kan du spare penge på goderne i forhold til, hvis du skulle købe dem privat. Besparelsen er forskellig fra person til person alt efter deres skatteprocent. Nedenfor kan du se, hvilke goder man, som medarbejder i Aarhus Kommune, kan få:

 

 

 

 

Rabataftaler mm.

Som ansat i Aarhus Kommune har man også adgang til en række rabataftaler, og kan også benytte sig af Aarhus Kommunes Feriefond, hvor man som ansat kan leje billige ferieboliger:

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

Medarbejderne ved Aarhus Kommune har mulighed for at tilmelde sig Personalegodeordningen (bruttolønsordningerne) én gang om året i april/maj. Rabataftaler mm. kan man tilmelde/oprette og benytte året rundt.

 

 

Løbende nye goder på vej

Vi arbejder løbende på, at tilføje flere attraktive personalegoder til listen. Løn og Personale i Borgmesterens Afdeling står for det daglige arbejde og vedligeholdelse af ordningerne.

Kontakt

Personalegoder i Aarhus Kommune

Personalegodesekretariatet

Løn & Personale

Borgmesterens Afdeling

Bautavej 1

8210 Aarhus V

 
 
 

Opdateret: 07.12.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Personalegodesekretariatet

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code