Gå til sidens indhold

Teknik og Miljø

Teknik og Miljø arbejder blandt andet med byudvikling, mobilitet, natur og miljø, kollektiv trafik samt anlæg og drift af veje.

I Teknik og Miljø løser vi opgaver under overskriften "Vi skaber løsninger sammen". 
 
Vores vision er at skabe rammevilkår i verdensklasse og realisere Aarhus' markante vækstpotentiale. Det gør vi gennem kompetente og løsningsorienterede samarbejder med hinanden, virksomheder, videninstitutioner, netværk og enkeltpersoner.
 
Teknik og Miljø består af fire centre, en afdeling for bolig og projektudvikling samt et ledelsessekretariat. Teknik og Miljø beskæftiger i alt cirka 1.300 medarbejdere. Henrik Seiding er direktør for Teknik og Miljø.

 
Teknik og Miljøs centre er certificeret i Miljøledelse, Energiledelse og Arbejdsmiljøledelse. I det daglige kaldet MEA.
 
I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte centre og deres opgaver.
 
Teknik og Miljø samarbejder også med flere forskellige samarbejdspartnere blandt andre fællesrådene, som gør en stor indsats for at varetage de lokale samfunds interesser. En anden samarbejdspartner er Det Grønne Råd, som er med til at fremme dialogen og samarbejdet på naturområdet mellem Aarhus Kommune og de organisationer og foreninger, som har særlig interesse i beskyttelse, benyttelse og udvikling af naturen og det grønne. Det Grønne Råd er rådgivende for Aarhus Kommune.
 
Rådmanden for Teknik og Miljø er Bünyamin Simsek. Han har det overordnede politiske og administrative ansvar for Teknik og Miljø. 

 
Læs mere om rådmanden for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

 
 

Opdateret: 05.6.2018

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Teknik og Miljø

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code