Gå til sidens indhold

Høring af Demensplan – Sammen om demens

Sundhed og Omsorg har udarbejdet en demensplan som byrådet skal behandle i foråret 2017.

Demensplanen bygger på seks fokusområder. Det sammenhængende forløb, hverdagstilbud og gode oplevelser, særligt for pårørende, den gode omsorg og pleje, forebyggelse og rehabilitering samt demensvenlighed på tværs. Formålet med disse fokusområder er at gøre Aarhus til en demensvenlig by og at understøtte kursen i regeringens nationale demenshandleplan.

Helt konkret består demensplanen af 32 forskellige initiativer, som skal være med til at understøtte det overordnede mål: at gøre Aarhus til en demensvenlig by.

 

Det vil tage tid at implementere alle dele af demensplanen, og derfor har vi brug for et tæt samarbejde med jer som borgere, pårørende, organisationer, ledere og medarbejdere. Fordi vi er sammen om demens, så har vi naturligvis også brug for alle de overvejelser, ideer og bemærkninger, der måtte være til ”Demensplanen – Sammen om demens”.

 

I demensplanen er et vigtigt element den tilknyttede følgegruppe, bestående af foreningsrepræsentanter, medarbejdere og mennesker, der har demens tæt inde på livet. De har været med fra start og har haft det sidste ord i kvalificeringen af initiativerne. Derfor er det også en gennemarbejdet og kvalificeret demensplan, som nu sættes i høring.

 

Demensplanen er i offentlig høring til den 6. marts 2017. Høringssvar bedes sendt til e-mail: sek@mso.aarhus.dk

 

Har du spørgsmål til demensplanen eller høringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Klaus Bach Trads på 28 55 56 80 eller skrive til sek@mso.aarhus.dk

 

Kærlig hilsen
Jette Skive
Rådmand for Sundhed og Omsorg

Kontakt

Ledelsessekretariatet

Sundhed og Omsorg

Rådhuset

8000 Aarhus C

Mobil: 28 55 56 80

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 16.2.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Byrådssekretariatet

Telefon: 89 40 22 50

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter