Alle, der bor eller driver virksomhed i Aarhus Kommune, kan indstille til handicapprisen. Prisen kan gives til en kommunal arbejdsplads, virksomheder, organisationer, foreninger eller enkeltpersoner fra Aarhus Kommune. For at vinde skal den indstillede have gjort noget særligt og nytænkende for mennesker med handicap.
En komité bestående af repræsentanter fra FH, kulturlivet, DH og formandskabet for Handicaprådet vælger årets vinder.

Du kan indstille kandidater frem til den 3. december 2021 - som er FN's internationale Handicapdag. Prisen uddeles i foråret 2022.

Indstil kandidater til Handicapprisen 2021

 

Handicapprisen blev uddelt første gang i 2011 og er blevet uddelt hvert år i anledning af FNs internationale handicapdag.

2020: Prisen ikke uddelt på grund af corona-restriktioner

Vinder 2019: Tomas Bjørn Pedersen

Vinder 2018: Kvickly Veri Centret

Vinder 2017 F. C. Bøgeskov

Vinder 2016 Lise Lotte Lysgaard Olesen

Vinder 2015 Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen

Vinder 2014 Jesper van der Schaft

Vinder 2013 Antoniett Vebel Pharao

Vinder 2012 Claus Antony Bang Andersen

Vinder 2011 Besøgsvennerne Glæden 

Handicapprisen uddeles i anledning af FN’s internationale handicapdag. Til og med den 3. december 2021 kan du indstille kandidater til Handicapprisen.

Handicapprisen uddeles i anledning af FN’s internationale handicapdag. Den internationale markering af dagen har som formål at fremme forståelsen for vilkårene for mennesker med handicap og fremhæve de gevinster, der opnås ved at inkludere mennesker med handicap i alle aspekter af det levede liv - både politisk, socialt, økonomisk, arbejdsmæssigt og kulturelt.

Alle, der bor eller driver virksomhed i Aarhus Kommune, kan indstille kandidater til handicapprisen.

Prisen kan fx gives til en ildsjæl, en virksomhed, en forening eller et byggeri i Aarhus Kommune. For at vinde, skal den indstillede være nytænkende på området – og på bedste vis inkludere mennesker med handicap.

En komité bestående af repræsentanter fra erhvervslivet, kultur- og fritidslivet, Danske Handicaporganisationer og formandskabet for Handicaprådet vælger årets vinder.

Du kan du indstille kandidater til Handicapprisen til og med den 3. december, som er FN's internationale handicapdag.  Prisen uddeles i foråret 2022.

OBS: på grund af corona blev Aarhus Kommunes Handicappris ikke uddelt i 2020. Hvis du har indsendt en nominering til prisen i 2020, skal du indsende din nominering igen, hvis du fortsat ønsker at nominere vedkommende.

Udfyld formularen nedenfor, for at foretage en nominering

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du kan oplyse kontaktoplysninger på den, du indstiller til prisen.
Jeg giver samtykke til, at Aarhus Kommune må anvende de indtastede informationer. Jeg er indforstået med min ret til at tilbagekalde mit samtykke. Læs mere under punktet "Behandling af persondata" her på siden.