Aarhus Midtby er et samlingspunkt for mange: Aarhusianere og virksomheder, turister, handel, leg og bevægelse, kunst og kultur og meget mere. Midtbyen skal være en attraktiv bydel for alle. Derfor har vi brug for dine input til arbejdet med Midtbyvisionen.

I starten af marts 2021 udgav vi en række indlæg og videoer på vores sociale medier. Her gav eksperter deres bud på, hvad fremtidens midtby kan udvikle sig til, hvad angår handelsliv, kulturoplevelser, bevægelse i det grønne og meget mere. 

Hundredevis af aarhusianere var ved tasterne og gav i kommentarsporet deres input til, hvordan vi styrker Aarhus Midtby.

Videoer og indlæg kan du finde på vores SoMe-kanaler her under:

Besøg Facebook-profilen Vi udvikler Aarhus her

Besøg Instagram-profilen @aarhusiudvikling her

Besøg LinkedIn-profilen for Teknik og Miljø her

Den 16. marts 2021 havde alle borgere i Aarhus Kommune mulighed for at deltage i en virtuel visionskonference.

300 personer så med, da rådmænd, magistratsmedlemmer, stadsarkitekten, Erhverv Aarhus, Aarhus Cityforening og repræsentanter fra Aarhus Børn og Unge-byråd præsenterede og diskuterede forskellige visioner for fremtidens midtby med udgangspunkt i input fra debatten på de sociale medier.

Klik her for at se eller gense den virtuelle visionskonference. 

Midtbyvisionen forventes at blive behandlet i Aarhus Byråd i løbet af efteråret 2021. I den forbindelse bliver der også afholdt offentlig høring, hvor du igen vil  mulighed for at give dit besyv med 

Du kan finde alle aktuelle høringssager her

Det vil også være på dette link, du finder den offentlige høring for Midtbyvisionsplanen, når den sættes i gang efteråret 2021.