Tirsdag den 22. september blev Kultur & Sundhedsplanen præsenteret på et virtuelt borgermøde ifm. høringen af planen.

På mødet blev Kultur & Sundhedsplanen præsenteret af blandt andre Jette Skive og Rabih Azad-Ahmad, rådmænd for hhv. Sundhed og Omsorg og Kultur Borgerservice. På mødet var der desuden inspirerende oplæg fra nogle af de aktører i Aarhus Kommune, der arbejder med kultur- og sundhedsinitiativer samt en spørgsmålsrunde med borgernes spørgsmål til planen.

Du kan se eller gense det virtuelle borgermøde her.

 

Få et indblik i planen

Kultur & Sundhedsplanen er i høring

Vi vil meget gerne høre dine inputs. Ved at indsende et høringssvar kan du få indflydelse på udformningen af Kultur & Sundhedsplanen. Planen er i høring fra den. 17. september til den 8. oktober.

 

Planen skal samle, styrke og bygge videre på indsatser på tværs af magistratsafdelinger og mellem kommune og civilsamfund, for derved at sætte en fælles vision og retning for, hvordan vi bruger kultur til at skabe værdi for – og med - borgerne i Aarhus.
Byrådsindstillingen, 22.10.2019


Baggrund

Aarhus har et solidt fundament for at arbejde med kultur og sundhed. Som en by med et professionelt og stærkt kulturliv, et solidt medborgerskab, et mangfoldigt foreningsliv samt et stærkt erhvervsliv og uddannelses- og vækstmiljø, har Aarhus et unikt udgangspunkt for at understøtte og udvikle styrkepositionerne mellem kultur og sundhed.

Kultur & Sundhedsplanen skal derfor ses som en ramme for at vi i fællesskab styrker, udvikler, afprøver og definerer feltet.