Læs visionen og det overordnede mål for GENLYD.

GENLYD handler på den ene side om at inspirere aarhusianerne til at dele interesser og fællesskaber af enhver slags på genlydaarhus.dk – som en invitation til flere om at være med. Det handler også helt konkret om at tilbyde støtte til aarhusianere, der har brug for hjælp for at blive en del af et fællesskab.

På den anden side handler GENLYD om meget mere: Når vi hver især overvejer, hvordan vi kan række ud og være mere inviterende, er vi et vigtigt skridt tættere på en by, hvor vi står sammen og tager hånd om hinanden. GENLYD er for os, der ønsker at styrke fællesskaber i Aarhus. Det er en bevægelse. En måde at være aarhusianer på, som vi skaber sammen – og er sammen om!

Vi kan alle gøre en forskel, og vi har hver især noget særligt at bidrage med.

  • Vi kan alle gøre en forskel, og vi har hver især noget særligt at bidrage med. 

  • Sammen styrker og inspirerer vi til flere inkluderende fællesskaber i Aarhus.

  • Sundhed er ikke kun et spørgsmål om krop, fysik, motion og sund kost. Det handler også – og i høj grad – om social trivsel og kvaliteten af de relationer, vi har i vores liv.

  • Med genlydaarhus.dk gør vi det nemt at danne sig et overblik over byens mange fællesskaber og tage med, hvis man har lyst – og mod på at følges med andre.

Genlydaarhus.dk gør det nemmere for den enkelte aarhusianer at finde frem til lige netop det fællesskab, han eller hun har savnet.

Genlydaarhus.dk er en fælles digital opslagstavle, der indeholder alt fra personlige forespørgsler om at drikke en kop kaffe eller gå en tur til events og invitationer fra byens foreninger og klubber.

Tilmeld dig f.eks. musikhold, brætspilsklubber og fællesspisninger i byen eller byd ind med din egen ide. Der er med garanti andre i Aarhus, som deler lige netop din interesse! Det er nemt, gratis og tager kun 5-minutter at oprette en bruger på genlydaarhus.dk.

GENLYD samarbejder med bl.a. DGI-Huset, FOF, FO, Frivillighusene, KlosterCaféen, Ældre Sagen, Ventilen, Plexus Aarhus og mange flere.

Vi er altid på udkig efter samarbejdspartnere, der vil være med til at gøre fællesskabet på genlydaarhus.dk levende, dynamisk og mangfoldigt!

I GENLYD vil vi gerne samarbejde med alle, der har lyst til at skabe flere fællesskaber. Vi inviterer til samarbejde uden at kende ’hvordan’et’, fordi vi tror på, at vi kan udvikle de bedste ideer sammen. Har du ideer, du gerne vil dele med os? Eller spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Mia Saskia Olesen, programleder, GENLYD på omis@aarhus.dk eller 41 85 91 77.

Bliv en del af genlydaarhus.dk allerede i dag og følg GENLYD Aarhus på Facebook og Instagram.

Savner du kontakt med andre? Eller kender du en, der gør?

At være en del af et fællesskab er sundt for både krop og sjæl, men nogle gange kan man have brug for en invitation og et kærligt skub for at komme ud og møde andre.

Savner du kontakt med andre? Eller kender du en, der gør?

Så er du velkommen til at kontakte Louise Kortegård på 41 87 36 87 eller sende en mail til kelo@aarhus.dk.