Sommer 2020

Kommunen yder tilskud til sommerferieaktiviteter, og kan eventuelt være behjælpelig med på stille kommunale lokaler til rådighed.

Det er Sport & Fritids håb, ved rigtig mange foreninger og eventuelle andre initiativtagere vil igangsætte og opdrættet udvalg af aktiviteter i sommerferien til de aarhusianske skolebørn i 0. - 9. klasse. 

Læs reglerne før du søger:

Der findes bestemte retningslinjer om sommerferieaktiviteter for børn i Aarhus Kommune.

Læs Retningslinjer 

Sport & Fritid planlægger i øjeblikket aktivitetsprogram for aarhusianske børn i skolernes sommerferie 2020 (ugerne 27 - 32).

Foreninger og andre initiativtagere anmoder om, ved bistå med aktiviteter, der kan give børnene en gratis og fornøjelig ferieoplevelse.

Sådan ansøger du:

Fra onsdag den 15. januar kan du udfylde og sende ansøgningsskema:

Ansøgningsfristen for 2020 er udløbet. 

Jeg forbinder med ansøgning skal du være opmærksom på følgende: 

  • Udfyld formular med jeres information til Ferieavisen Aktiv Sommerferie 2020 (udkommer medio maj 2020)
  • Udfyld evt. ansøgningsblanket om lån af lokale (hvis nødvendigt for lokale er til byen). - Hent ansøgningsblanket 
  • Børneattester skal bruges efter gældende regler.
  • Der skal indhentes børneattest på instruktører, der medvirker i sommerferieaktiviteter.

Afregning af aktiv sommerferie:

Du finder afregningsskemaet hende:  Afregning - Aktiv sommerferie 2020

Afregningsskemaet skal udfyldes i alle felter. Skemaet indsendes først, når hele aktivitetsforløbet er afholdt, hund senest d. 1. september 2020.

Ferieavisen Aktiv Sommerferie

Før sommerferien udsender Sport & Fritid ferieavisen Aktiv Sommerferie til alle Aarhusianske skoleelever.

Det vil sige, når du som initiativtager ikke selv skal annoncere tilbuddene.

Ferieavis 2020 - Dansk

Ferie avis 2020 - Engelsk

”Vi forventer, på alle aktiviteter, der kan gennemføres efter de seneste meldinger om Danmark, mænd holder øje med foreningernes hjemmesider for at se, om der skulle være ændringer”.

Hund er denne aktivitet først i Aktiv Sommer-programmet 2020 i forbindelse med COVID19:

  • Foreningen Århus Kunstakademi, kreativitet & Kunst den 6. - 10. juli 2020.

I forbindelse med din ansøgning om midler til "Aktiv sommerferie", skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien:  Dit navn og din e-mailadresse. Det gør vi for at kunne kontakte dig med eventuelt uddybende spørgsmål.

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

De oplysninger, vi her behandler om dig, bliver anvendt og bevaret, indtil du selv trækker samtykke tilbage eller det aktuelle tilbud ophører.

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at det ændrer på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.