Sport & Fritid planlægger i øjeblikket aktivitetsprogrammet for aarhusianske børn i skolernes sommerferie 2022 (ugerne 26-31). Vi håber derfor, at rigtig mange foreninger og andre initiativtagere vil byde ind med et bredt udvalg af aktiviteter i sommerferien til de aarhusianske skolebørn i 0.-9. klasse, så børnene kan få gratis og spændende ferieoplevelser.

Læs reglerne før du søger

Der findes bestemte retningslinjer om sommerferieaktiviteter for børn i Aarhus Kommune. Gå til retningslinjerne for sommerferieaktiviteter i Aarhus kommune (åbner i et nyt vindue).

Sådan ansøger du

Du kan fra onsdag den 12. januar 2022 udfylde og sende ansøgningsskemaet. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 15.00.

Der kan ikke længere ansøges.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertFormCustom.cshtml)

I forbindelse med ansøgningen skal du være opmærksom på følgende: 

  • Udfyld ansøgningsskemaet med jeres information til ferieavisen. (avisen udkommer i maj 2022)
  • Udfyld evt. ansøgningsblanket om lån af lokale
  • Der skal indhentes børneattest på instruktører, der medvirker i sommerferieaktiviteter. 

Afregning af Ferieaktiviteter

Alle felter skal være udfyldt i afregningsskemaet. Skemaet skal først indsendes, når hele aktivitetsforløbet er afholdt og senest d. 1. september 2022.

Hent afregningsskemaet for Ferieaktiviteter i 2022 (åbner i et nyt vindue).

Hvordan markedsføres ferieaktiviteterne?

Alle aktiviteterne annonceres på ferieaktiviter.dk og ferieavisen omdeles på skolerne og de lokale biblioteker. Desuden laves annoncering i AarhusGuiden.

Ferietilbuddene sommeren 2022:

Hent ferieavisen 2022 - dansk udgave (åbner i et nyt vindue)

Hent ferieavisen 2022 - English edition (åbner i et nyt vindue) 

I forbindelse med din ansøgning om midler til "Aktiv sommerferie", skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien:

  • Dit navn og din e-mailadresse. Det gør vi for at kunne kontakte dig med eventuelt uddybende spørgsmål.

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

De oplysninger, vi her behandler om dig, bliver anvendt og bevaret, indtil du selv trækker samtykke tilbage eller det aktuelle tilbud ophører.

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at det ændrer på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.