Sport & Fritid planlægger i øjeblikket aktivitetsprogrammet for aarhusianske børn i skolernes sommerferie 2023 (ugerne 26-32). Vi håber derfor, at rigtig mange foreninger og andre initiativtagere vil byde ind med et bredt udvalg af aktiviteter i sommerferien til de aarhusianske skolebørn i 0.-9. klasse, så børnene kan få gratis og spændende ferieoplevelser.

Læs reglerne før du søger

Der findes bestemte retningslinjer om sommerferieaktiviteter for børn i Aarhus Kommune. Gå til retningslinjerne for sommerferieaktiviteter i Aarhus kommune (åbner i et nyt vindue).

Sådan ansøger du

Vil du tilmelde en ferieaktivitet?

  • Gå ind på foreningsportalen Aarhus Kommune (åbner i et nyt vindue)
  • Log ind med foreningens brugernavn og password ( spørg den bookingansvarlige i jeres forening, hvis I mangler login-oplysninger).
  • Gå til mappen med Ferieaktiviteter – klik på ” Ferieaktiviteter - ansøgning”.

Du kan søge fra mandag den 9. januar 2023 – ansøgningsfristen er den 1. februar 2023.

Afregninger af Ferieaktiviteter

Efter afvikling af jeres ferieaktiviteter skal I:

Afregning skal være foretaget senest den 1. september ellers bortfalder tilskuddet.

Hvordan markedsføres ferieaktiviteterne?

Alle aktiviteterne annonceres på ferieaktiviter.dk og ferieavisen omdeles på skolerne og de lokale biblioteker. Desuden laves annoncering i AarhusGuiden.

Ferietilbuddene sommeren 2023:

Hent ferieavisen 2023 - dansk udgave (åbner i et nyt vindue)

Download Ferieavisen 2023 - English edition (opens in a new tab)

I forbindelse med din ansøgning om midler til "Aktiv sommerferie", skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig i kategorien:

  • Dit navn og din e-mailadresse. Det gør vi for at kunne kontakte dig med eventuelt uddybende spørgsmål.

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

De oplysninger, vi her behandler om dig, bliver anvendt og bevaret, indtil du selv trækker samtykke tilbage eller det aktuelle tilbud ophører.

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at det ændrer på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.