PUKK er din genvej til at stable et kulturprojekt hurtigt på benene i Aarhus Kommune. Puljen er skabt på tanken om, at det skal være muligt at handle på en god idé uden at skulle vente op til et halvt år på at få svar på en ansøgning.

PUKK er målrettet frivilligt drevne kunstneriske og kulturelle aktiviteter, arrangementer og projekter, som skabes af, for og med unge i Aarhus Kommune. Vi prioriterer projekter med små budgetter, hvor puljen kan gøre størst forskel. Projektet skal have offentlig adgang.

PUKK søges ved at deltage i et LIVE Pitch arrangement, som finder sted ca. en gang hver måned. Her pitcher man sit projekt for bevillingsudvalget og får på selve aftenen besked om man får et tilskud. Der er offentligt adgang til alle LIVE Pitch.

PUKK søges ved at deltage i et LIVE Pitch arrangement, som finder sted ca. en gang hver måned. Inden du kan deltage med en pitch skal du udfylde og indsende et ansøgningsskema med budget som skal godkendes. Du finder skemaet i højre side under Downloads. Du pitcher dit projekt for bevillingsudvalget og får på selve aftenen besked, om du har fået et tilskud. Der er offentligt adgang til alle LIVE Pitch.

KOMMENDE LIVE PITCH: 

PUKK har fået penge til at køre videre i 2022. Det er jo fantastisk og derfor har vi nu datosat de kommende PUKK Live Pitch frem til sommerferien. Alle dage starter møderne kl. 17 og finder sted forskellige steder i byen. For at deltage skal du møde op fysisk og på tre minutter fortælle bevillingsudvalget, hvorfor det er nødt til at støtte netop dit projekt! Her følger datoerne:
30.08. Sted: Bassin 7, Aarhus Ø
29.09. Sted: Klub22
26.10. Sted: TBA
15.11. Sted: TBA
08.12. Sted: TBA
Vi ses 🙂

Læs mere om PUKK under relateret indhold i højre side og besøg PUKK's hjemmeside på www.pukk.dk. Her kan du læse mere om retningslinjer, gode råd til afholdelse af arrangementer og meget mere.

Vær opmærksom på at arrangementer der finder sted i perioden, hvor Aarhus Festuge afvikles, kan ikke opnå tilskud fra Kulturforvaltningens puljer.