Bliv frivillig for at hjælpe flygtninge fra Ukraine igennem Socialkompasset på
Hjælp flygtninge fra Ukraine – Socialkompasset

Listen indeholder både specifikke indsatser for flygtninge fra Ukraine og mere generelle tilbud. Listen opdateres løbende.

Du kan også henvende dig direkte til lokale afdelinger af fx Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp eller andre foreninger og initiativer i dit lokalområde.

Hjælper du ukrainere i Aarhus, så se her hvor I kan få information på både dansk, ukrainsk og engelsk om den nuværende situation:
For dig der hjælper ukrainere (aarhus.dk)

Kommunen har for nuværende ikke haft behov for at gøre brug af private indkvarteringsmuligheder, men arbejder videre på at klargøre midlertidige kommunale boliger.

Vil du tilbyde privat indkvartering til en flygtning, hører vi dog gerne fra dig via nedenstående formular. Du binder dig ikke til noget, men tilkendegiver blot din interesse. Bliver det aktuelt at tale videre om din bolig, kontakter vi dig.

Ønsker du at hjælpe med indkvartering eller husly, så meld dig her

I tilmeldingen beder vi dig blandt andet om dine kontaktoplysning (mail og telefon), hvad du kan tilbyde af indkvartering (antal rum) og for hvor mange (antal personer). Du kan også uddybe i forhold til tidsrammen for indkvartering, adgangsforhold, sprog, rygning, husdyr m.m.

Se liste over foreninger, som modtager donationer mm. på Socialkompassets hjemmeside
Hjælp flygtninge fra Ukraine – Socialkompasset

Skriv til frivillig.ukraine@aarhus.dk

På grund af mange henvendelser kan der forekomme ventetid på svar på din henvendelse.

Vi har modtaget alle jeres gode og fine donationer og er nu i mål, med at indrette lejlighederne. Mange tak for jeres hjælp og gavmildhed.