Tilbage til oversigten

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2019

Om jobbet:
Hvis du som lærer formår at lade trivsel og læring gå hånd i hånd, og som kollega let falder ind i en fantastisk medarbejdergruppe, så er det måske dig vi søger til stillingen som matematik- og engelsklærer på mellemtrinnet.

Din profil:
Du har linjefag i mindst 2 ud af disse 3: matematik, engelsk, idræt.

Du har en klar holdning til hvad god klasseledelse, faglighed og inklusion betyder, samt et godt fundament for at udføre det i praksis.
Du har derfor også erfaringer med elever med faglige og sociale udfordringer, og du ved, at det tætte forældrearbejde er en forudsætning for at lykkes som lærer.
Du er indstillet på at fastholde og udvikle det stærke teamsamarbejde med både lærere og pædagoger.
 
Du vil blive tilknyttet den pædagogiske leder for mellemtrin-udskoling, og indgå i klasse- og årgangsteam på 4. årgang.

Derfor skal du vælge os:
Malling Skole er beliggende i den sydlige del af Aarhus, tæt på strand og skov. Vi har gennem de sidste år arbejdet fokuseret på at bringe NEST-elementer ind i undervisningen.

Vi er 600 elever og 60 engagerede ansatte fordelt på lærere, pædagoger, teknisk/administrativt personale og ledelse. Skolen har et hygge- og trivselsudvalg, som er meget aktivt og med til at skabe et ekstraordinært godt kollegaskab blandt medarbejderne.

Vi har en engageret forældregruppe, som er aktive omkring skolen og bakker op omkring skolens initiativer.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.
Ugentligt timetal: 37 timer

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
 
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder, Anette Weldingh på telefon 41872904 eller til skoleleder Klaus Lundgaard Schubert på telefon 40929195.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2019

Vi forventer, at samtaler finder sted den 30. oktober 2019.
 


Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement Send ansøgning