Den Blå Skole udvider ved internationalt sejlsportscenter i Aarhus

Den Blå Skole er et tilbud til alle skoler i Aarhus om læring under åben himmel med fokus på sejlads, naturvidenskab, klima og miljø. Hidtil har Den Blå Skole samarbejdet med lokale sejlklubber, og nu udvides aktiviteterne til også at omfatte Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Eleverne prøver blandt andet kræfter med sejlads i joller, større kølbåde og på de såkaldte SUP-boards, hvor der padles stående.

”I Aarhus bor vi lige i vandkanten, og det udnytter Den Blå Skole på bedste vis til at give aarhusianske unge oplevelser og læring med udgangspunkt i Aarhus-bugten. Derfor er det også en stor gevinst, at aktiviteterne nu kan udvides sammen med sejlsportscenteret og sejlklubberne,” siger Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge, som står bag Den Blå Skole.

Også afdelingsleder Thomas Batting, Natursamarbejdet og UNO Friluftscenter, glæder sig over bofællesskabet med sejlsportscenteret.
”Vi bliver en del af et attraktivt miljø med en fantastisk beliggenhed midt i Aarhus. Vi får samtidig mulighed for at forlænge sæsonen, da vi kan bruge faciliteterne i og omkring sejlsportscenteret, også når vejret ikke er til aktiviteter på bugten. Dermed kan vi give yderligere tilbud om naturvidenskab, bæredygtighed, byudvikling, klima og science med havet som afsæt,” siger Thomas Batting.

Thomas Medom besøger Den Blå Skole ved Det Internationale Sejlsportscenter 17. maj kl. 9.00-10.30 sammen med elever fra Viby Skole.

Pressen er velkommen. Sejlads vil foregå fra kl. 9.45. Mødested er Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Ester Aggebos Gade, 8000 Aarhus C.

Yderligere oplysninger
Thomas Batting, afdelingsleder, mobil 29 20 80 33