Ny direktør for Børn og Unge i Aarhus

Martin Østergaard Christensen kommer fra en stilling som skoledirektør i Aalborg Kommune, en stilling, han har haft siden 2014. Han afløser forvaltningschef Søren Aakjær, der har været konstitueret direktør, siden tidligere direktør Jan Præstholm fratrådte i juni.

Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge, ser frem til samarbejdet.

”Martin Østergaard Christensen er en erfaren topleder, som har indgående kendskab til børne- og ungeområdet. Han har skabt en række markante resultater, som også har nydt national anerkendelse. Vi får en direktør med stærke personlige og professionelle egenskaber og med et skarpt blik for både strategi og helhed, som er krævet i toplederrollen. Jeg glæder mig til at byde Martin Østergaard Christensen velkommen,” siger Thomas Medom.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, som står bag indstillingen af Martin Østergaard Christensen. Før sin direktøransættelse i Aalborg Kommune i 2014 var Martin Østergaard Christensen i perioden 2012-2014 børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune. Inden da har han haft ansættelser som konsulent og senere undervisningschef i Hjørring Kommune.

Martin Østergaard Christensen har sin første arbejdsdag mandag 3. december. 

Børn og Unge har en afgørende rolle i at sikre at alle børn i kommunen lærer, trives og generelt oplever gode børneliv. For at vi lykkes med det, er vi dybt afhængige af den professionelle indsats, der udføres af medarbejdere og ledere i kommunen - og deres arbejde glæder jeg mig til at opleve og blive en del af. For mig handler det i høj grad om, at vi går sammen, når vi udvikler os fra det stærke fundament, jeg synes, Aarhus Kommune allerede har i dag. Det gælder ikke bare for os som kommune, men også for de foreninger, organisationer og andre interessenter, som området er præget af, og naturligvis for de familier, hvis liv vi hver dag er med til at sætte aftryk på. Det bliver rigtig spændende.
Martin Østergaard Christensen, kommende direktør for Børn og Unge

Martin Østergaard Christensen er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet i 2003 og har taget pædagogisk diplomuddannelse i 2005 ved Skive Seminarium. Martin Østergaard Christensen har taget KIOL-uddannelsen Strategisk Ledelse og flere moduler i masteruddannelsen i Public Administration. Af tillidshverv er Martin Østergaard Christensen blandt andet formand for Advisory Board i Center for Offentlig Kompetenceudvalget, ligesom han er medlem af KL’s børne- og kulturudvalgs kontaktudvalg.

Privat bor Martin Østergaard Christensen i Aalborg med sin hustru og deres to børn på 13 og 16 år.

Kontaktoplysninger
Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge:
mobil 27 51 79 61
Martin Østergaard Christensen, kommende direktør for Børn og Unge:
mobil 93 52 00 08.