Træk i løbetøjet og hjælp verdens udsatte piger

Børn og voksne, unge som ældre, handicap eller ej - det skal være muligt for alle at hjælpe mennesker, der har det sværere end en selv. Derfor afholder specialklubben Holme Søndergård 25. januar klokken 15.30 et motionsløb for alle voksne og børn, som har lyst til at få varme i kinderne og samtidig donere penge til årets Danmarks Indsamling.

Klubbens unge er med til at planlægge og afholde arrangementet. Det er unge, der selv lever med forskellige udfordringer som et livsvilkår, men fælles for dem alle er, at de har en evne og lyst til at hjælpe og drage omsorg for andre. Det er en livskvalitet, som især kommer til udtryk i en aktivitet som afholdelse af dette motionsløb til fordel for andre mennesker.

I 2018 afholdt vi løbet for første gang; det var en bragende succes; over 200 deltagere havde en uforglemmelig oplevelse. Der var stor opbakning fra både deltagerne og de mange sponsorer, der muliggjorde flotte gevinster og goodiebags til deltagerne. Løbets hovedsponsor er iPaper, der har valgt atter i år at støtte løbet. For hver gang, der gået eller løbet en omgang på ruten, sponsorerer iPaper 10 kroner.

Sidste år blev Klubben Holme Søndergård det Børn- og Ungetilbud, som samlede flest penge ind i Aarhus Kommune. Som tak for indsatsen fik tre af vores unge den store oplevelse at få lov til at overrække det samlede pengebeløb på vegne af Børn og Unge til Danmarks Indsamling direkte på DR TV fra Dokk1 i Aarhus.

Hverken de unge, klubbens medarbejdere eller forældrebestyrelsen var i tvivl om at vi skulle gentage succesen og vi håber at både deltagerne fra sidste år og andre vil støtte arrangementet.

”Klubben Holme Søndergård vil rigtig gerne give et beløb til Danmarks Indsamling og være med til at hjælpe børn og unge, der har meget svære livsvilkår. At hjælpe gennem et motionsløb i lokalområdet er en god måde at sætte de unges kvaliteter i spil på. Det er en spidskompetence for mange af klubbens unge at hjælpe og drage omsorg for andre mennesker, så det giver rigtig god mening for os at hjælpe på den her måde,” siger klubleder Eva Borg.

 Baggrund: Alle kan være med

  • Løbet består af en 2 kilometers rute, som deltagerne kan løbe eller gå en eller flere gange, alt efter kondition og lyst, og børn og voksne i alle aldre kan være med. Der vil være et lotteri på startnumre og goodiebags til alle deltagere
  • Der er noget at drikke og spise til deltagere og tilskuere. Og er man hverken glad for at løbe eller gå, så kan man også gøre en god gerning ved at købe i pølsevognen.
  • Motionsløbet afholdes på Klubbens adresse Nygårdsvej 5 i Højbjerg fredag d. 25. januar klokken 15.00. Det koster 50 kroner per person eller 100,- pr. familie( op til 4 personer) at deltage.
  • Læs mere og tilmeld dig på klubbenhs.dk
  • Begivenheden kan også følges på Facebook
  • Fornem den gode stemning: Se video fra sidste års løb, 2018

Klubfakta: Klubben Holme Søndergård er en ungdomsklub for 75 unge mellem 13 og 20 år, der lever med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. De bor hjemme og kommer fra helle Aarhus Kommune og fra enkelte de omkringliggende kommuner.

Kontakt: Leder af specialtilbuddet Klubben Holme Søndergård Eva Borg, telefon 51576587 eller mail emb@aarhus.dk . Nyheder om løbet kan ses på klubbenhs.dk

Om Danmarks Indsamling: danmarksindsamling.dk

 Løberute: