Genbrugs-TV med Aarhuslærere

Svaret får du over de kommende otte onsdage, når skrammel og affald får nyt liv i programmet ’Mesterskaberne’ på DR1. Her kæmper otte hold for at forvandle genbrug til nye møbler. Og Aarhus er med helt fremme i skikkelse af Anders Kiel og Lasse Petersen, som til daglig arbejder i UngiAarhus, Aarhus’ fritids- og ungdomsskoletilbud.

Lidt populært sagt kan man beskrive ’Mesterskaberne’ som ’Den Store Bagedyst’ – bare med møbler. De otte par bliver hver uge stillet om opgave, der bedømmes af et sæt hårde dommere, som uge for uge sender et par hjem, indtil der står ét par tilbage.

Vi vil gerne vise, at genbrug er både sjovt og nyttig, og så håber vi da, at vi kan vinde og kalde os Mesterskaberne, når sommeren er ovre
Anders Kiel og Lasse Petersen

Mellem udsendelserne kan alle interesserede følge de to byggeonkler på de sociale medier, hvor de før og efter hver udsendelse holder ’ByggeHygge med Anders og Lasse’ og fortæller om, hvordan de forbereder sig til ugens program.

Programmerne er en mulighed for at unge kan se, hvad man også ka’ som ung i Aarhus. Dybest set handler det om at bruge sin fantasi og sine hænder, og det er præcis, hvad ungdomsskolen kan.
Anders Kiel og Lasse Petersen

Efter sommerferien vil Anders og Lasse se, hvordan deres nyvundne erfaringer kan omsættes i hverdagen hjemme på ungdomsskolen.

Fakta om ’Mesterskaberne’

  • Mesterskaberne har premiere onsdag den 26. juni kl. 20 på DR1 og bliver herefter sendt hver onsdag hele sommeren.
  • Programmerne bliver genudsendt den efterfølgende torsdag klokken 8.55 og kan også ses på DRTV.

 ’ByggeHygge med Anders og Lasse’ på sociale medier

Følg med på Facebook

Følg med på Instagram

Følg med på YouTube

Yderligere oplysninger

Anders Kiel, +45 27386420

Billedtekst
Anders Kiel (tv) og Lasse Petersen er den dynamiske Aarhus-duo i DR1’s nye program ’Mesterskaberne’, hvor gammelt skrammel bygges om til nye møbler. De to slår til dagligt deres folder i UngiAarhus, Aarhus’ fritids- og ungdomsskoletilbud. Foto: DR