UngiAarhus tilbyder fede aktiviteter for og sammen med aarhusianske børn og unge i sommerferien

Selvom corona langsomt løsner sit greb, vil mange familier også i år holde ferien i Danmark. Derfor er det en fornøjelse at se, at der er så mange spændende muligheder for, at børn og unge i Aarhus kan få ferieoplevelser i stærke fællesskaber. Jeg håber, aktiviteterne kan være en god introduktion til vores mange fritidstilbud, som er så vigtige for de gode børne- og ungeliv.
Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge

I ugerne 28-30 står UngiAarhus bag masser af spændende og sjove aktiviteter for alle 10 til 17-årige i Aarhus Kommune, når Sommer i UngiAarhus går i gang. Aktiviteterne dækker hele byen og foregår både til lands og til vands.

I hele perioden er UngiAarhus’ informationsbus også parkeret på Store Torv, hvor pædagoger guider til aktiviteter og til at deltage i UngiAarhus andre tilbud, når der ikke er sommerferie.

Vi glæder os til at være sammen med børn og unge i sommerferien. UngiAarhus arbejder også sammen med byens foreningsliv hen over sommeren, så der er noget for alle - uden tvivl også noget, man ikke har prøvet før. Og så er det en god mulighed for at møde nye venner.
Rikke Herold, Vice Fritids- og ungdomsskoleleder, UngiAarhus SYDVEST

Fakta

  • Udover UngiAarhus’ aktiviteter samarbejder Aarhus Kommune traditionen tro også med en lang række af byens foreninger om sjove aktiviteter for ferieramte børn.
  • Børnene og deres forældre kan se alle hundredvis af sommerferieaktiviteter på www.ferieaktiviteter.dk
  • Læs om UngiAarhus: www.ungiaarhus.dk

Yderligere oplysninger

  • Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge, 27 51 79 61
  • Rikke Herold, Vice Fritids- og ungdomsskoleleder, 21 44 02 34