Medom: Fantastisk at få alle skolebørn tilbage

Det er fantastisk at få eleverne tilbage på skolerne igen på fuld tid, tilbage til klassekammerater, læring, socialt samvær og nærværende undervisning. Det har haft min førsteprioritet, og jeg er virkelig glad for, at partierne på Christiansborg har lyttet. Vi skal fortsat være opmærksomme, følger retningslinjer og passe på smittespredning og hinanden, for det ville være uendelig ærgerligt at skulle lukke ned igen. Det har jeg stor tillid til, at alle børn, forældre, medarbejdere og skoler fortsat vil håndtere med stor ansvarlighed.
Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge

I Aarhus kan elever vende tilbage fra på torsdag, og alle skoler vil være åbne igen fra på mandag. Forældre og elever skal følge information fra deres egne skoler.

Alle knokler og har forberedt sig på at få eleverne tilbage hurtigst muligt. Der kan være lidt forskelle i praktik og planlægning fra skole til skole, hvorfor det kan være nødvendigt med en ekstra dag til planlægning. Det er helt afgørende, at det også sker trygt og velordnet. Men uanset hvad, så bliver det skønt at kunne lægge computeren og den virtuelle undervisning fra sig og mødes igen i skolen på fuld tid.
Thomas Medom

De enkelte skoler vil informere mere via Aula om genåbningen og de konkrete retningslinjer og anbefalinger, der gælder i den forbindelse.

Yderligere oplysninger

Thomas Medom, rådmand for Børn og Unge, mobil 2751 7961