Susanne Holst bliver ny Børn og Unge-chef

Susanne Holst har siden den 1. januar 2021 været konstitueret i samme stilling, og fra den 1. december tiltræder hun permanent.

Susanne Holst har mange års erfaring med ledelse – både som leder af medarbejdere og som leder af ledere. Susanne har indgående kendskab til såvel Børn og Unge som børne- og ungeområdet generelt, og hun brænder for at skabe positive forandringer for børn og unge på skoler og i daginstitutioner.

Det gjorde hun som hhv. lærer og leder på Skåde Skole, som læringskonsulent i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, i stillingen som leder for Stærkere Læringsfællesskaber og ikke mindst som konstitueret Børn og Unge-chef i løbet af det seneste år.

Jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at jeg får lov til at fortsætte arbejdet som Børn og Unge-chef i distrikt Syd. Jeg vil gå ydmygt til opgaven og arbejde for, at der fortsat skabes høj kvalitet i dagtilbud, skoler, klubber og specialtilbud. Alt sammen i samarbejde med de lokale ledere i distrikt Syd og resten af Børn og Unge og for børnefamilierne i det sydlige Aarhus.
Susanne Holst

Stillingen som Børn- og Unge-chef er ledig efter Anne Merethe Løvmose valgte at fratræde jobbet i efteråret 2020, hvor Susanne Holst blev konstitueret. Med stillingen overtager Susanne Holst ansvaret for det såkaldte dagtilbudsledernetværk, som Anne Merethe Løvmose ligeledes var leder af.

Jeg er meget glad for, at Susanne har takket ja til at blive ny Børn og Unge-chef i distrikt Syd. Som konstitueret det seneste års tid har Susanne formået at skabe stabilitet omkring ledelsen af skoler og dagtilbud i distriktet. Ud over sine åbenlyse ledelsesmæssige kvalifikationer og kompetencer, er det tydeligt for enhver, som kommer Susanne nær, at hun virkelig brænder for at gøre en forskel for børnenes og de unges hverdag, trivsel og læring.
Direktør i Børn og Unge, Martin Østergård Christensen.

Yderligere oplysninger

Susanne Holst, Børn og Unge-chef, mobil 24 96 09 11
Martin Østergaard Christensen, direktør for Børn og Unge, 29 20 80 01