Gå til hovedindhold

Februar

Politiet lukker sag om Søndervangskolen

Nyheder fra Børn og Unge

Østjyllands Politi har meddelt Aarhus Kommune, at der ikke indledes efterforskning i spørgsmålet om et eventuelt brud på tavshedspligten, som er rejst i forbindelse med Søndervangskolen i Viby.

Aarhus unge vil stadig kunsten!

Nyheder fra Børn og Unge

Selv 2 år med pandemi, nedlukning, digital undervisning og digitale ferniseringer har ikke kuet de unge kunstinteresserede ved dette års Vårsalong.

Et stigende antal børn mistrives og har brug for hjælp

Nyheder fra Børn og Unge

Flere og flere børn mistrives, og det presser børn og forældre, dagtilbud, skoler og PPR. Det viser en afdækning af trivslen blandt børn i Aarhus Kommune. Undersøgelsen viser samtidig, at budgettet til PPR og specialområdet ikke er fulgt med udviklingen i antallet af børn med behov for ekstra støtte. Det fører til lang ventetid, hvilket øger børnenes mistrivsel og presset på systemet yderligere.

Udsatte og anbragte børn i Aarhus Kommune skal lære for livet

Nyheder fra Børn og Unge

Med en social investering vil Aarhus Kommune, Lær for Livet, Den Sociale Investeringsfond, Lauritzen Fonden og Rådet for Sociale Investeringer i Aarhus give flere udsatte og anbragte børn mulighed for at bestå folkeskolens afgangsprøve.

Ny økonomi- og administrationschef til Børn og Unge

Nyheder fra Børn og Unge

Magistraten i Aarhus Byråd godkendte mandag ansættelse af Nikolaj Harbjerg som ny økonomi- og Administrationschef i magistratsafdelingen for Børn og Unge. Nikolaj Harbjerg kommer fra en stilling som administrationschef ved Health, Aarhus Universitet, og har tidligere arbejdet i direktionssekretariatet i Silkeborg Kommune og departementet i Finansministeriet.