Gå til hovedindhold

Marts

Bedre indeklima i moderne lokaler på Skovvangskolen

Nyheder fra Børn og Unge

For at imødekomme det stigende antal elever og behovet for at modernisere klasseværelser, toiletter og fællesarealer, skal Skovvangskolen udbygges og renoveres. Byggeriet sker i respekt for den smukke gamle skole fra 1937 og med fokus på en række klimatiltag.

Aarhus Kommune inviterer til Præsentation af Aarhus’ nye skole og fritidscenter

Nyheder fra Børn og Unge

Til skolestart 2025 slår Aarhus Kommune dørene op for den nye skole og fritidscenter i Gellerups grønne bypark. Kom og få en virtuel rundtur og hør om skolens stærke pædagogiske profil, torsdag den 31. marts.

Den A.P. Møllerske Støttefond donerer millioner til indretning af Stensagerskolen

Nyheder fra Børn og Unge

Elever med særlige behov har brug for plads og rum til at færdes og fungere. Det gælder også eleverne på specialskolen Stensagerskolen. Med en bevilling på knap 5,5 millioner kroner fra Den A.P. Møllerske Støttefond, kan skolen nu realisere indretningskonceptet ’Ud-af-boksen’. Et nytænkende koncept, som skal give eleverne mulighed for at deltage på kanten, parallelt og på afstand.

Mere i løn skal sikre flere uddannede pædagoger i Aarhus

Nyheder fra Børn og Unge

For at sikre endnu flere pædagogisk uddannede medarbejdere i vuggestuer og børnehaver, forlænger Aarhus Kommune en ordning om fuld løn til studerende på den såkaldte meritpædagoguddannelse i resten af 2022.

Frydenlundskolen skal være velkomsthus for ukrainske børn

Nyheder fra Børn og Unge

Ukrainske børn og deres forældre på flugt fra krig kan se frem til at blive modtaget i et nyoprettet velkomsthus, inden de skal finde sig til rette med skole, pasning og fritidstilbud i Aarhus.

Børneterapien inviterer til officiel åbning mandag den 14. marts

Nyheder fra Børn og Unge

Mandag den 14. marts åbner Børneterapien officielt sine nye lokaler på MarselisborgCentret. Dagen markerer overgangen til en mere samlet indsats målrettet børn og unge med motoriske vanskeligheder og fysiske funktionsnedsættelser til gavn for børnene og deres familier.