Gå til hovedindhold

Oktober

FUTURE10: Ny 10. klasse på AARHUS TECH skal gøre unge klar til ungdomsuddannelse

Nyheder fra Børn og Unge

Efter sommerferien har unge i Aarhus Kommune mulighed for at starte i et nyt 10. klassestilbud. FUTURE10 udbydes i samarbejde med AARHUS TECH, som får ansvaret for driften af tilbuddet. Det nye tilbud er målrettet elever, som ønsker at bruge det tiende skoleår på at forberede sig på en ungdomsuddannelse og blive klogere på erhvervsuddannelserne.

Børn og Unge investerer i skole og dagtilbud i Tilst

Nyheder fra Børn og Unge

Tilst skal være en åben, sammenhængende og tryg bydel. Det besluttede Aarhus Byråd, da de i august 2020 vedtog en udviklingsplan for området. For at realisere planen og understøtte en positiv udvikling af bydelen, skal Tilst Skole og klubtilbud nu moderniseres, og der skal etableres en dagtilbudsafdeling tæt ved skolen.

Mere plads og bedre indeklima på Solbjergskolen

Nyheder fra Børn og Unge

Flere og flere børnefamilier bosætter sig i Solbjerg syd for Aarhus, og den lokale folkeskole, Solbjergskolen oplever stor elevfremgang. Derfor skal skolen udbygges og moderniseres, så den kan rumme flere elever, tilbyde et godt og tidssvarende læringsmiljø med et sundt indeklima og forblive et centralt mødested i byen.

Det nye Børne- og ungebyråd i Aarhus Kommune er valgt

Nyheder fra Børn og Unge

I løbet af hele sidste uge stemte elever på skoler i Aarhus Kommune om, hvem der skal sidde i det nye Børne- og ungebyråd i Aarhus Kommune. I fredags blev stemmerne talt op, og de 31 medlemmer og 9 suppleanter, som skal tale børnene og de unges sag det kommende år, er nu fundet.