Rådhus-briefing er et tilløbsstykke

Borgmester Jacob Bundsgaard er vært, når mere end 600 lokale erhvervsledere onsdag 16. januar fylder Rådhushallen ved den årlige nytårsbriefing. Der er fokus på erhvervsklima, startup- og investor-miljøet samt nyt om SAS og Aarhus Lufthavn fra hovedtaler CEO Rickard Gustafson, SAS. Fra mødet vil der også lyde en opfordring til at udnytte de gode konjunkturer og få flere ledige i job.

Alle pladserne er for længst reserveret og en venteliste oprettet, for den årlige nytårsbriefing i Rådhushallen er de seneste år blevet et regulært tilløbsstykke. 

”Det flotte fremmøde viser, at de lokale erhvervsledere har et meget stærkt engagement i byens liv. Det går rigtig godt for erhvervslivet i Aarhus, og i fællesskab kan vi sikre byen en fortsat positiv udvikling.

Det gør vi blandt andet ved at udnytte højkonjunkturen til at få flere ledige i job. Alle aarhusianere skal have del i den økonomiske fremgang, og det er samtidig forudsætningen for, at virksomhederne kan få den arbejdskraft, der er brug for,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

 

Aarhus Byråd har sat som mål, at de gode konjunkturer skal udnyttes til at få 3.000 flere aarhusianere i job i løbet af 2019 og 2020. Det er en meget ambitiøs målsætning, som kun kan løses i et samspil med bysamfundet, herunder virksomheder, uddannelsesinstitutioner mv.

Nytårsbriefing finder sted onsdag 16. januar kl. 8.00 - 10.00 i Rådhushallen med følgende programpunkter:

  • Velkommen ved borgmester Jacob Bundsgaard
  • Startup- og investormiljøet
  • Fra startups til upcoming
  • Planer for 2019 – erhvervs- og byudvikling.
  • Byrådets indsats for 3.000 flere i job
  • Michelin Nordic Guide i Aarhus
  • Fremtidsplaner for SAS v. CEO Rickard Gustafson, SAS.