Borgmester gravede TDC’s fiberudrulning i gang

Billede af borgmester i arbejdstøjet - der hilser på personer.

Det var en borgmester i arbejdstøjet, der mandag markerede starten på TDC’s fiberudrulningen i det vestlige Aarhus.

Iført hjelm og med sæde i en professional gravemaskine tog Jacob Bundsgaard første spadestik til projektet, som skal bane vejen for lynhurtige internetforbindelser.

”Jeg er glad for, at TDC nu begynder at rulle fibernet ud i Aarhus som det første sted i Jylland. Fibernettet er åbent, så borgerne selv kan vælge udbyder og de produkter, de helst vil have,” siger Jacob Bundsgaard, som ser spændende perspektiver for borgere og virksomheder.

”Aarhusianerne går op i digitalisering, interesserer sig for den digitale udvikling og tager aktivt del i den. Det glæder mig, at vi med TDC’s investering i fiber kan skabe de bedst mulige rammer for den udvikling,” fremhæver borgmesteren.

”Vi kan se, at dataforbruget og de efterspurgte hastigheder vokser markant hvert eneste år i takt med at danskerne streamer, gamer og arbejder mere digitalt. Vi mærker en klar efterspørgsel efter lynhurtigt internet, og derfor er vi glade for, at vi netop nu kan tilbyde beboere og virksomheder her i området en gratis tilslutning til fremtidens bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Han glæder sig over, at TDC’s fiberudrulning nu er nået til Jylland, og takker Aarhus Kommune for et godt samarbejde.

”Det spadestik, vi har taget i dag, er en milepæl i TDC’s udrulning af fiber. Vi er nu i gang med det første større fiberprojekt i Jylland i TDC’s 136-årige historie. Og det bliver ikke det sidste. TDC har forbundet Danmark siden 1882, og det vil vi også gøre i fremtiden. Derfor bygger vi fremtidens bedste digitale infrastruktur, og jeg er glad for, at vi nu får fiberkabler i jorden i Aarhus,” siger Henrik Leu Christiansen.

Du kan tjekke, om din adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning til fibernettet på www.tdcfiber.dk, hvor du også kan læse mere om TDC’s fiberudrulning.