Østjyske kommuner hylder ambitiøse iværksættere

Det sker som led i det fælles østjyske forløb, Iværksætterprisen, som de 12 østjyske kommuner står bag.

Aarhus Kommune har stor fokus på at udvikle startup-, scaleup- og investor-miljøet. Blandt andet er der i forbindelse med den nye erhvervsplan blevet nedsat en taskforce, der består af iværksættere, investorer samt repræsentanter fra andre dele af startup- og investor-miljøet. Taskforcen skal pege på, hvad der skal til for at få flere nye virksomheder til at blive succesfulde.

Borgmester Jacob Bundsgaard siger:

Iværksættere står bag over 4000 nye jobs i Østjylland om året. Vi har derfor fokus på området for at sikre, at de unge virksomheder også klarer sig i det lange løb. Jeg vil derfor opfordre iværksættere i Aarhus til at melde sig til Iværksætterprisen – det er en god investering i fremtiden.

Alle iværksættere fra Østjylland kan lægge billet ind på at være med i Iværksætterprisen. 50 iværksættervirksomheder kommer gennem nåleøjet og får adgang til et målrettet mentorforløb. De 50 iværksættere kommer til at lære hinanden at kende og får et forløb, hvor de både møder kreative vanebrydere og får metoder og redskaber til at udvikle deres virksomheder og kundernes oplevelser af deres produkter. 

De 12 østjyske kommuner er: Viborg, Randers, Silkeborg, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs, Skanderborg, Samsø, Odder, Horsens, Hedensted og Aarhus.

Iværksættere kan byde ind på forløbet gennem hjemmesiden https://businessregionaarhus.dk/events/ivaerksaetterprisen/