Fra kold krig til kunst, debat og workshops om 30 års forandringer

Over fire dage kan man opleve og tage del i en større international kunstudstilling i Domen med aktiviteter for både store og små. Udstillingen, der falder omkring 30-års-dagen for murens fald, reflekterer over, hvad der er sket i vores samfund fra 1989 til i dag.

“Før 1989 havde verden en klar orden; en ustabil, men på den ene eller den anden måde organiseret ligevægt mellem to blokke. Der var de gode og de onde, og alle vidste, at den onde var den anden,” fortæller Sacramento Roséllo Martínez fra kunstorganisationen IMMART og ordstyrer til debatten.

Udstillingen tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvor meget har ændret sig siden 1989? Og hvilke problemer må vi adressere i dag?

Man kan både se en multimedie-gruppeudstilling og høre eksperter fra både Aarhus-, Københavns - og Syddansk Universitet debattere om udstillingens temaer. Der vil også være tegneserie-værksted og selvportræt-workshop for børn.

Det er syv internationale kunstnere med base i Danmark, der står bag udstillingen, der åbner i Domens lokaler torsdag den 14. november kl. 18.00 og varer til og med den 17. november.

Inden udstillingen åbner, kan man for 50 kr. deltage i vegetarisk fællesspisning i Domen fra kl. 17.00-18.00. Maden kommer fra l’Estragon og man kan tilmelde sig her.

Om IMMART

IMMART er en kunstorganisation og netværk baseret i København, der arbejder for at øge og forbedre adgang til lokale og globale muligheder for kunstnere og kulturarbejdere med udenlandsk baggrund. IMMART skaber projekter på tværs af kunstneriske discipliner ved brug af det offentlige rum, de samarbejde med offentlige og private organisationer og ngo'er og arbejde internationalt med partnere i Norden og resten af verden.

Links: www.immart.dk

www.facebook.com/immartdk/

www.facebook.com/groups/104286233304333/