Populær nytårs-briefing fokuserer på grøn vækst

Borgmester Jacob Bundsgaard er vært, når mere end 600 lokale erhvervsledere tirsdag 7. januar fylder Rådhushallen ved den årlige nytårsbriefing. Hovedemnerne bliver bæredygtighed, grøn vækst og byens erhvervsudvikling i de kommende år. Hovedtaler er adm. Direktør Lars Sandahl Sørensen, Dansk Industri.

Alle pladserne er for længst reserveret og en venteliste oprettet, for den årlige nytårsbriefing i Rådhushallen er de seneste år blevet et regulært tilløbsstykke. Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig over, at der igen i år ventes fuldt hus:

”Vores erhvervsledere har et meget stærkt engagement i byens liv og er med til at sikre fremgang for byen. I 2019 nåede vores indbyggertal 350.000. Væksten fortsætter, når vi bliver ved med at holde os skarpe og hele tiden nytænker. Aarhus har mulighederne for at gøre en forskel – hvis vi bliver ved med at gå sammen, gå foran og klø på. Jeg håber derfor, at vi i 2020 kan sikre endnu stærkere bæredygtige samarbejder, partnerskaber, initiativer - og grønne resultater,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Nytårsbriefing finder sted tirsdag 7. januar kl. 8.00 - 10.00 i Rådhushallen.