Digitalt borgermøde om Vision Kongelunden

Visionen for Kongelunden skal forløse potentialet i det største sammenhængende, storbynære, rekreative område i Danmark – for aarhusianere og for byens mange gæster. Vi inviterer til et digitalt borgermøde, hvor alle er velkomne. Vi vil gerne give alle interesserede et indblik i, hvad Vision Kongelunden handler om, og give alle mulighed for at stille spørgsmål til styregruppen. Mødet er et supplement til senere debatmøde, der afholdes i Kongelunden, når vi atter kan samles fysisk, og når vi har flere konkrete input fra bl.a. gruppen af idrætsaktører.

Det digitale borgermøde finder det sted mandag den 8. juni 2020 kl. 16.15-17.30.

Tilmeld dig mødet her https://www.facebook.com/events/2784519341789532/ 

Vi streamer mødet via Facebook fra Tribunen på Jydsk Væddeløbsbane, hvorfra der er udsigt til dele af Kongelunden.

På mødet vil projektdirektør Trine Ribergaard Skammelsen give en introduktion til projektet, og derefter tager vi dig med ud på en virtuel tur i Kongelunden, hvor politikere og sponsorer vil fortælle om ambitionerne med projektet. Herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til:

  • Borgmester Jacob Bundsgaard
  • Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad
  • Rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek
  • Direktør for Lind Invest Henrik Lind
  • Bestyrelsesformand for Salling Fondene Jens Bjerg Sørensen

Der er mulighed for at stille spørgsmål via Facebook under mødet, og man kan også indsende spørgsmål på forhånd på kongelunden@aarhus.dk. Nogle af de oftest stillede spørgsmål vil blive besvaret af politikerne og sponsorerne på mødet. Vi kan ikke garantere, at alle spørgsmål når at blive besvaret på mødet, men vi lægger en opsamling af spørgsmål og svar op på Kongelundens hjemmeside efter mødet.

Forventet tidsplan for Vision Kongelunden

Projektets milepæle i sommer og efterår 2020:

  1. I juni og august 2020 gennemfører vi interviews med 25 Aarhus-personligheder
  2. I september-november 2020 gennemfører vi en åben visionskonkurrence
  3. I perioden juli-november 2020 gennemføres udviklingsmøder, vandringer, events og borgermøde i Kongelunden. Det gennemføres i samarbejde med bl.a. idrætsaktørerne og nabogrupper.
  4. Samtidig med de udadrettede arrangementer gennemføres tekniske og økonomiske undersøgelser af bl.a. infrastruktur og modeller for drift og ejerskab. De forventes ligeledes gennemført ved udgangen af 2020.

Link til mere viden

https://kongelunden.aarhus.dk/

https://www.facebook.com/visionkongelunden/