Aarhus: En bedre by for LGBT+ personer

Aarhus Kommunes Udvalg for mangfoldighed og ligestilling arbejder på, at Aarhus også skal være en god by for LGBT+ personer. LGBT er en engelsk forkortelse for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner. Plusset dækker over flere og andre kønsidentiteter og seksualiteter end de, der er repræsenteret her.

Derfor udfører Epinion lige nu en gentagelse af den undersøgelse, der blev lavet i 2018/19 om LBGT+ personers oplevelse af Aarhus som by samt deres trivsel og livskvalitet.

Formålet med undersøgelsen er at levere input til Udvalgets arbejde med at fremme ligestilling og mangfoldighed i Aarhus, så Aarhus bliver en endnu bedre by for LGBT+ personer. Du kan besvare spørgeskemaet frem til den 18/5 - 2021

Hvis du opfatter dig selv som LGBT+ person, og gerne vil give dine inputs til, hvordan Aarhus kan gøres til en bedre by for dig, inviteres du hermed til at deltage i undersøgelsen.

Det tager cirka 7 minutter at besvare undersøgelsen. Du besvarer undersøgelsen ved at gå ind på linket her: 

https://study.epinionglobal.com/Aarhus?Id=XXX

Din besvarelse er anonym, og det vil ikke være muligt at identificere enkeltpersoner. Besvarelserne anvendes alene til statistiske analyser.

Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen eller oplever tekniske udfordringer i besvarelsen af spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte Epinion på mail: panelsupport@epinionglobal.com. Din henvendelse bliver håndteret af det team, der er ansvarlig for opgaven.

 

Med venlig hilsen, 

Epinion på vegne af Udvalget for mangfoldighed og ligestilling